Novi objekti

Kako izgleda novi Holiday Inn Express hotel u Beogradu

Beogradska hotelska ponuda postala je bogatija zahvaljujući novom hotelu Holiday Inn Express Belgrade – City, prvom švajcarskom investicijom u ovoj oblasti u našoj zemlji.

Hotel u Ruzveltovoj 23 deo je Inter Continental Hotels grupe, ima tri zvezdice, 123 sobe i zapošljava 22 ljudi iz Srbije, a namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima i porodičnim putovanjima.

Holiday Inn Express Belgrade – City unosi novine u beogradsku hotelsku ponudu svojim Express konceptom usluge. Hotel ima 123 sobe, a gosti imaju besplatan Wi-Fi u celom objektu, kao i besplatne međunarodne pozive ka fiksnim mrežama. Sve sobe su klimatizovane, opremljene flat screen TV uređajima s internacionalnim kanalima i Air Play-jem, uslužnim setom za čaj i kafu, kao i sefom za lične stvari.

King_Room

Odličan je izbor za poslovna putovanja, jer poseduje i garažu, koncept noćenja s doručkom, kao i tri multifunkcionalne sale za sastanke sa prirodnim svetlom i kompletnom audio opremom, koje se mogu spojiti u jednu veliku prostoriju ukupne površine 97 kvadratnih metara. U salama se mogu organizovati sastanci i događaji koji broje do 70 učesnika, a hotelski tim je na raspolaganju da pomogne gostima u organizaciji.

Meeting_Room_02

Holiday Inn Express Belgrade – City hotel je takođe pogodan i za porodična putovanja, jer poseduje takozvane twin sobe – povezane sobe za dve do četiri osobe.

Lobby_01

U sklopu hotela se nalazi i „Ruzvelt“ bar, koji je dobar izbor za užinu, kafu ili neko drugo piće, tokom celog dana.

Bar

Twin_Room_01 Meeting_Room_01 Garden    Connecting_Rooms Breakfast_02 Breakfast_01 Boardroom

Front_Desk

Entrance

Exterior_Day

Pogledaje našu celu sekciju posvećenu hotelima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *