Kupite majicu i dobićete stan pride; Foto: Diesel
Aktuelno

Ove Diesel majice koštaju 5 miliona dolara ali dolaze s VELIKIM bonusom

Modna kompanija Diesel pustila je u prodaju najskuplje majice na svetu kao deo marketinške kampanje za njihov prvi stambeni kompleks u Majamiju.

Investitori luksuznih stanova u Americi osmišljavaju različite taktike za prodaju stanova kako bi bili ispred konkurencije. Tako su neki od njih nudili privatni koncert Alicie Keys ili, na primer, večeru s Andreom Bočelijem.

Za svoju prvu stambenu zgradu, italijanski modni gigant Diesel smislio je marketinšku kampanju koja je poptuno u njihovom stilu. Naime, oni su pustili u prodaju 143 majice koje koštaju od 370.000 do 5,5 miliona dolara čineći ih tako najskupljim majicama na svetu. One su napravljene od običnog pamuka i nisu optočene zlatom niti dijamantima.

Zapravo, na svakoj majici su odštampane osnove stanova u zgradi Diesel Wynwood koja će graditi u Majamiju. Kupite majicu i dobićete takav stan pride.

Projekat Diesel Wynwood potpisuje Zyscovich Architects

Na svakoj majici odštampane su osnove stanova koja će graditi u Majamiju. Kupite majicu i dobićete takav stan pride.

Platite milion dolara za D6-L7 majicu i dobićete pride stan od 190 kvadrata. Ako želite da uživate u najvećem stanu u zgradi, izvojite 5,5 miliona dolara za majicu F2-L7 i vaš je i stan od 237 kvadratnih metara.

Projekat Diesel Wynwood potpisuje Zyscovich Architects, a pored Diesela investitor je italijanska grupa Bel Invest. Izgradnja počinje u aprilu 2020. godine.

Diesel preporučuje da vaše novo parče garderobe perete u hladnoj vodi, jer se i ove pamučne majice skupljaju – iako koštaju 5 miliona dolara.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *