U prodaji su stambene jedinice od 93 i 135 m2 neto površine; Foto: Arde Line
Promo

Počela prodaja stanova u kompleksu Arde Land 2 u Nišu

Prodaja stambenih jedinica po promotivnim cenama u sklopu naselja energetski-efikasnih stambenih objekata Arde Land 2 je počela. Završetak izgradnje planiran je za kraj 2022. godine. 

Kupovina stana u Nišu, u poslednjih par godina, svela se na uzak izbor. Na tržištu je dostupna velika ponuda kolektivnog stanovanja bez dostupnog privatnog dvorišta. No, firma ARDE LINE na domaćem tržištu nudi još jedano energetski efikasno naselje od prefabrikovanih objekata. Ovaj kompleks korisnicima pruža visoki nivo udobnosti, privatnosti, sigurnosti, energetske i ekološke održivosti.

Arde Land 2 je kompleks zatvorenog tipa od 6 modernih prefabrikovanih kuća izgrađenih po najvišim stambenim standardima. Kompleks povezuje zajednički pešački pristup sa zelenilom na kome je ograničen pristup. Svaka stambena jedinica poseduje kvalitetno opremljen unutrašnji prostor. Pored toga ima i privatno ograđeno dvorište, parking mesto i ostavu kao zasebnu jedinicu.

Najviši kvalitet gradnje je zagarantovan. O ovome svedoči veliki broj izvedenih objekata na evropskom i domaćem tržištu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su svoje zahteve i ideje, uz pomoć nas pretočili u svoje domove” – kažu iz firme Arde Line koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom prefabrikovanih stambenih objekata.

O kvalitetu izvedenih objekata svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata na evropskom i domaćem tržitšu.

Stambeni kompleks Arde Land 2 u Nišu se sastoji od dva stambena objekta, ima šest stambenih jedinica.

U ponudi su dve varijante. Prva je manja stambena jedinica od 93 m2 neto stambene površine. Druga je  veća stambena jedinica od 135 m2 neto stambene površine.

Stambene jedinice manje kvadrature sastoje se od prizemlja i sprata. Veće stambene jedinice imaju prizemlje i dva sprata. Svaka jedinica ima dvorište površine od 30 do 80 m2, kao i ostavu površine 4 m2, te prateće parking mesto.

„Unutrašnja obrada podova i zidova ne ograničava korisnika na određeni stil, jer odabir nameštaja treba da ukazuje na lični stil i preferencije vlasnika doma. Moderan dizajn enterijera poštuje vaš ukus i dozvoljava vam da sami napravite svoj stil“ – navode iz kompanije Arde Line.

Stambene jedinice neto površine 135 m2 sastoje se se od prizemlja i dva sprata

Opremljenost objekata i jedinica

Osnovna konstrukcija objekata je od LLD elemenata po sistemu evropskih proizvođača. Termička izolacija u svim spoljašnjim konstrukcijama iznosi 30 cm. Raspoređena je u slojevima što povećava termičku moć samog sklopa.

Završna obloga rađena je u kombinaciji demit fasade i obloge od dekorativne fasadne opeke. Na objektima je stolarija u drvo-aluminijum konstrukciji sa roletnama na elektro pogon. U pitanju su otvori velikih dimenzija koji samom objektu daju prijatno prirodno osvetljenje.

Predviđen je sistem podnog grejanja preko električnog kotla. Hlađenje je preko klima jedinice.

Podne obloge birane su po najvišim standardima, u skladu sa funkcionalnim karakteristikama i estetikom. U sanitarnim prostorijama, ulaznim partijama i ostavama predviđena je keramika eminentnog proizvođača. U ostalim korisnim prostorijama predviđen višeslojni parket. Kupatila su opremljena modernom sanitarijom savremenog dizajna.

Sve stambene jedinice su sa kompletnim parternim uređenjem. Dvorišta su delimično popločana behaton pločama, dok je ostatak pod zelenim površinama pokrivenim busen travom i niskim rastinjem.

Ukoželite da saznate više, možete preuzeti PDF katalog projekta sa svim tehničkim detaljima.

Modularni objekti za ovaj niški kompleks prave se od lameliranog drveta.

Da bi se dobio objekat sa visokim komforom stanovanja korišćena je kombinacija savremenih materijala i tehnologije koji zadovoljavaju standard za izgradnju pasivnih, samoodrživih objekata.

Korišćenjem prirodnih materijala u procesu proizvodnje stavljen je ekološki pečat ovom kompleksu. Naime, modularni objekti za ovaj Arde Land 2 stambeni kompleks u Nišu prave se od lameliranog drveta.

Osnovni cilj jeste da svaki klijent dobije zdravo prirodno okruženje za svoj život, ali je najveća prednost ovih objetaka velika ušteda u potrošnji energije i prirodnih resursa. Termička moć svih konstrukcija zadovoljava standard pasivne gradnje, gde se postiže maksimalni toplotni komfor uz minimalnu potrošnju energije.

Najveća prednost ovih objetaka velika ušteda u potrošnji energije.

Stambeni kompleks nalazi se na mirnoj lokaciji u Nišu, u Ulici Majora Gavrilovića, u naselju Donja Vrežina (opština Pantelej).

Lokacija je potpuno infrastrukturno opremljena. Do same lokacije se dolazi asfaltiranim ulicama koje su opremljene javnom rasvetom. Pored samog kompleksa se nalazi stajalište za javni prevoz.

Reka Nišava i uređeno priobalje je udaljeno od kompleksa 1 km. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, vrtići, crkva, marketi, tržni centri, bioskop, privatne klinike i banke. Na svega 2.8 km se nalazi uključenje za auto put E80.

Prodaja po promotivnim cenama

Ukoliko želite da kupite stan u Nišu u novogradnji, iskoristite jedinstvenu priliku da obezbedite sebi funkcionalni i energetski efiksani dom po promotivnim cenama.

Završetak svih radova i useljenje kompleksa Arde Land 2 planirano je za kraj 2022. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.ardeland.rs ili pozivom na broj +381 60 6011 052.

Faktografija:

 • naziv objekta: Arde Land 2
 • mesto: Donja Vrežina, Niš
 • investitor: Arde Line
 • autor projekta: Arde Line
 • godina projektovanja: 2021.
 • godina izgradnje: 2022.
 • površina: 933 m2
 • spratnost: P+1 i P+2
 • renderi: Arde Line
 • izvođač: Arde Line

 Da li ste već pročitali?

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

 1. miki

  baš je dobro! sjajno!

 2. Nikola

  Pravo osveženje. Izuzetno je dobro što svaki stan ima i dvorište. To je jako zgodno.

  Dopada mi se što su proporcije skladne.

  Termo izolacija od 30 cm je ooozbiljna stvar.

  Da li se zna cena eura/m2?

  Pošto je prefabrikovana gradnja – da li je skuplje ili jeftinije od klasične novogradnje?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *