Aktuelno

Pogledajte kako će izgledati stanovi u prvoj fazi Beograda na vodi

Konačno je predstavljen prikaz prvog projekta u okviru ambiciozne reurbanizacije Beograda na vodi.

Kao i kod ostalih pitanja o Beogradu na vodi, i ovde je bilo prakatično nemoguće doći do potpunih informacija. Svi podaci su jako šturi i nepotpuni, pa ostaje utisak da ni nadležni ne znaju dovoljno. Jako loše organizovan početak kampanje bez projektnih detalja, a dostupne su samo fotografije makete i jedan render, piše Beobuild.

Beograd-na-vodi-stanovi-2

Prema dostupnom prikazu, radi se o stambenom bloku koji bi se nalazio levo od Starog savskog mosta, odnosno na prostoru između današnje autobuske stanice i savske obale. Po renderu se može zaključiti da se predstavljeni objekti nalaze nadomak mosta Miladina Zarića (Stari savski most) u zoni S5, tačnije u bloku 14 gde je definisana maksimalna visina objekata od 75 metara. Kompleks se sastoji od dva masivna stambena bloka sa po 20 spratova, međutim nije poznato koliko ima stambenih jedinica, niti kakvih su struktura. Nije poznato ni ko je projektovao zgrade, jedino što se u ovom trenutku zna jeste da bi ceo objekat trebao da ima blizu 68.000 kvadrata.

Kako piše Beoinfo, početak prodaje stanova u prvim stambenim kulama projekta Beograd na vodi počeće 16. marta 2015. godine.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *