Arhitektura

Pogledajte kako izgleda najbolji arhitektonski sajt

Nagradu za najkvalitetniju internet prezentaciju osvojio je londonski arhitektonski studio David Miller Architects.

Organizacija Archiboo bavi se ocenjivanjem kvaliteta arhitektonskih firmi, organizacija, pa i njihovih sajtova. Osnivač veb nagrada, Amanda Baillieu, pokrenula je ovu organizaciju s namerom da se istaknu arhitektonske kompanije koje na kreativan način koriste internet, a sve u cilju kako bi se i ostali podstakli na učine isto.

Najbolji arhitektonski sajt: David Miller Architects

Nagradu za najbolji sajt 2017. godine osvojili su David Miller Architects, a žiri je njihovu stranicu ocenio kao „čistu, modernu i sveobuhvatnu“.

Pored toga što su poneli laskavu titulu najbolju stranice, David Miller Architects osvojio je i nagradu za najbolju upotrebu tehnologije, piše Dezeen.

„Ovo je veoma dobro organizovan, koncizno dizajniran sajt s korisnim informacijama i lepo uspostavljenim balansom između ljudi i zgrada.“, istakao je žiri.

Nagrade su dodeljene u deset kategorija, uključujući i nagradu za najbolju naslovnu stranicu, koja je dodeljena britanskoj firmi Gillespies.

Najbolji homepage: Gillespies

Studio Sarah Wigglesworth Architects osvojio je nagradu za najbolji vizuelni dizajn, a sudije su za njihov sajt istakle da „prikazuje prelepe slike kroz fino osmišljenu priču i intuitivnu navigaciju“.

Najbolji dizajn: Sarah Wigglesworth Architects

Firma Ackroyd Lowrie osvojila je nagradu za najbolju primenu inovacija na sajtu i korišćenje virtuelne realnosti. „Ovo predstavlja budućnost,“ rekao je žiri za sajt firme Ackroyd Lowrie.

Dobitnici Archiboo Web Awards proglašeni su na Festivalu dizajna u Londonu koja je održana prošle nedelje. Na takmičenju je bilo 250 prijavljenih sa sajtovima iz celog sveta.

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *