Gradnja od sada i na Threadsu; Foto: Gradnja
Aktuelno

Portal Gradnja otvorio profil na novoj društvenoj mreži Threads

Postanite deo zajednice našeg portala na društvenoj mreži koja je deo popularnog Instagrama i ne propustite da prokomentarišite najnovije vesti o arhitekturi i građevinarstvu.

Portal Gradnja otvorio je je zvanični nalog na novoj društvenoj mreži Threads koju je pokrenula kompanija Meta kao konkurenciju Twitteru.

Aplikacija koja je deo društvene mreže Instagram počela je sa radom u četvrtak 6. jula, a Gradnja je već sada postala njen član.

Srodni članci na portalu Gradnja:

 

Post by @gradnja
View on Threads

 

Pošto je nova aplikacija povezana s Instagramom korisnici ne moraju da počnu od nule, već mogu da se prijave s postojećim nalogom.

U Google Play Store piše: „Na Thredsu se okupljaju zajednice kako bi razgovarale o svemu, od tema koje vas zanimaju danas, do sutrašnjih trendova. Svoje omiljene autore, kao i druge koji vole iste stvari, možete da pratite, delite i direktno se s njima povežete. Ili da izgradite novu zajednicu pratilaca da biste sa svetom podelili svoje ideje, mišljenje i kreativnost.“

Ne morate krenuti od nule

Pošto je nova aplikacija povezana s Instagramom, aplikacijom za fotografije i video-snimke, korisnici ne moraju da počnu od nule, već mogu da se prijave s postojećim nalogom.

Instagram širom sveta koristi oko milijardu ljudi, znatno više od Twitera, koji je krajem 2022. koristilo skoro 370 miliona ljudi. To znači da bi Twiter ovoga puta zaista mogao da se suoči s ozbiljnim konkurentom.

Ljuta konkurencija

Kompanija Twiter uputila je pismo Marku Zakerbergu, šefu kompanije Meta, u kojem navodi da namerava da zaštiti svoje pravo intelektualne svojine. Konkurencija je u redu, ali varanje nije, poručuje Ilon Mask, vlasnik Twitera.

Gde sve možete pratiti Gradnju

U međuvremenu, portal Gradnja možete pratiti na Threadsu, kao i na društvenim mrežama Viber, YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter i TikTok.

Da biste nas zapatili na Threadsu potrebno je da na svom telefonu sa Google Play Storea (Android) ili AppStorea (iPhone) preuzmete aplikaciju teško oko 70 megabajta, i potom kliknete ovde.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *