Aktuelno, Novi objekti

Porto Montenegro: Najluksuznija marina na Jadranu

Porto Montenegro privlači u Tivat kapetane, posadu i vlasnike jahti, transformišući Tivat u jednu od vodećih jahting destinacija na Jadranu.

Sa novim stambenim, maloprodajnim i rekreativnim sadržajima i 185 vezova koji su skoro potpuno popunjeni, statusom međunarodne luke, gorivom oslobođenim dažbina kao i kompletnim servisom za snadbevanje jahti različitim potrebštinama, Porto Montenegro je najluksuznija marina na Jadranskom moru.

Ovog meseca u „Porto Montenegru“ otvoreno je i preko 20 novih radnji. Kroz njih će se na tržištu ovog dela Evrope predstaviti najpopularnijii evropski modni brendovi. Među njima su: prodavnica vina i delicates „One Gourmet“, pizerija „Al Posto Giusto“, prodavnica nautičke opreme „Compositeworks“ F&B, knjižara „City Bookstore“, prodavnica namještaja „ProHouse“, umetnička galerija „Pizana“, kozmetički i spa salon „Pura Vida Spa“ i druge.

Završena su i dva nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koje imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica, i koje je projektovao arhitektonski biro iz Londona „ReardonSmith“. Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudachija, a pejzažnu arhitekturu potpisuje Martin Lane Fox.

(Foto: Zoran Kusalo, Ahmet Kalajdžić)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. baril

    Cuo sam da vez godisnje kosta oko 130.000 evra za jahtu do 75 metara!

  2. Kako će izgledati Skadarsko jezero do 2017. | Gradnja

    […] Pogledajte kako izgleda Porto Montenegro u Crnoj Gori. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *