Konkursi

Prijavite rad na bijenale arhitekture u Temišvaru

Pozivaju se svi zainteresovani iz Vojvodine da učestvuju u konkursu BETA 2016: centralnom događaja temišvarskih arhitektonskih bijenala.

Otvaranje Salona arhitekture Novi Sad ka regionu i sklapanje partnerstva s temišvarskim OAR / Filiala Timiş stvorilo je povratnu mogućnost da učesnici iz Vojvodine ravnopravno prijave svoje radove na BETA bijenale arhitekture. Iskoristite priliku za izlaganje i osvajanje nagrada u čak 16 kategorija i pošaljite svoje prijave do 28. jula!

Izožba – konkurs BETA 2016 je centralni događaj bijenala, zamšljena kao sučelje za stvaranje odnosa kako u okviru profesije, tako i između profesije i socio-kulturne sredine u kojoj se profesija obavlja.

Kategorije

Učesnici će moći da prijave radove u jednu od sledećih kategorija:

 1. AMBIJENT
 2. JEDNOPORODIČNE KUĆE
 3. KOLEKTIVNE STAMBENE ZGRADE
 4. KOMERCIJALNE ZGRADE
 5. USLUGE
 6. USTANOVE
 7. KULTURA
 8. KULTURNO NASLEĐE
 9. URBANI – RURALNI RAZVOJ
 10. JAVNI PROSTOR
 11. INICIJATIVE ZA KVALITETNU ARHITEKTURU
 12. UMETNOST U JAVNOM PROSTORU
 13. INFRASTRUKTURA
 14. DIPLOMSKI RADOVI
 15. ARHITEKTONSKE VIZIJE
 16. ČLANAK O ARHITEKTURI

Nagrade

Dodeliće se 16 nagrada, po 1 za svaku kategoriju u iznosu od 1.000 evra.

DKMT regija

Izložba – konkurs BETA 2016 održaće se u periodu 21. jun – 26. novembar 2016. i imaće evroregionalni karakter, kroz otvaranje konkursa u evroregiji DKMT. U DKMT su uključene teritorije između Dunava – Kriša – Mureša, Tise) koja danas obuhvata županije Timiš, Caras-Severin, Arad i Hunedoara u Rumuniji, županije Scongrad i Bacs-Kiskun u Mađarskoj i pokrajinu Vojvodinu u Srbiji.

Konkurs se obavlja onlajn na sajtu competition.betacity.eu (na rumunskom / mađarskom / srspkom) koji će imati sve potrebne materijale za prijavu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *