M3 Office Space zgrada smeštena na Voždovcu
Dešavanja

Projekat M3 iz Beograda je ušao u finale za najlepšu fasadu u Evropi

M3 Office Space zgrada smeštena u Beogradu, našla se u samom vrhu takmičenja za najlepšu fasadu Evrope. Zahvaljujući vašem glasu ona može da pobedi!

Takmičenje Life Challenge takmičenje već duži niz godina organizuje izbor za najlepšu fasadu Evrope. Na takmičenju učestvuje 25 zemalja, sa preko 400 projekata, a po prvi put je u finale ušao i objekat iz Srbije!

Ove godine je učestvovalo 11 srpskih projekata, ali M3 je jedini projekat iz Srbije koji je stigao do finala, odnosno dospeo na listu prvih šest objekata u svojoj kategoriji po izboru članova žirija, koje čine renomirane arhitekte.

Zgrada je akcentovana antracit sivom stolarijom, kao i drvenim žaluzinama od sibirskog ariša.

M3 Office space, čiji projekat potpisuje arhitektica Mina Srećo iz beogradskog biroa Mini Studio, je moderan poslovni objekat sa najvećim bazenom na krovu u Beogradu. Smešten u mirnom kraju Voždovca, M3 Office Space predstavlja reprezentativno zdanje, koje se već na prvi pogled izdvaja svojom modernom arhitekturom i savremenim dizajnom. Krase je četiri terase orijentisane prema dvorištu, francuski balkoni na frontalnoj strani i krovna terasa koja predstavlja vrhunac hedonizma.

M3 Office Space zgrada akcentovana je antracit sivom stolarijom, sa stop sol efektom koji obezbeđuje savršenu dozu privatnosti, fasada je naglašena drvenim žaluzinama od sibirskog ariša, a ulaz zgrade je jasno naznačen trodimenzionalnom nadstrešnicom.

Glasajte za M3

U sklopu Life Challenge 2020 takmičenja, pored izbora žirija, i publika može odabrati svog favorita, a M3 projekat je trenutno drugoplasirani u svojoj kategoriji. Vaš glas na 5-u zvezdicu može da pomogne da M3 projekat pobedi, a to možete učiniti OVDE.

Pored M3 projekta, na Life Challenge takmičenju su se plasirali mnogi vrhunski projekti, a mi vam izdvajamo najinteresantnije:

MO MUSEUM – Litvanija

GREEN CITY – Austrija

SEE PARK CAMUS – Austrija

Sve projekte koji su prošli u finale takmičenja možete videti OVDE.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *