Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 će se održati 20. i 21. oktobra.2023. u Narodnom pozorištu u Sarajevu; Ilustracija: Sfera
Dešavanja

Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 u petak i subotu u Sarajevu

Događaj će ugostiti renomirane predavače iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Herecegovine, Hrvatske i Slovenije, kao i predstavnika jedne svetski poznate firme.

Sve je spremno za Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 koji će se održati 20. i 21. oktobra 2023. godine u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Summit će ugostiti regionalne arhitekte i stručnjake, kao i svetski poznati arhitektonski biro Bjarke Ingels Group iz Danske.

Događaj se sastoji iz dva dela, naučnog i izložbenog. U naučnom delu arhitekte će održati predavanja, predstavljati projekte, inovacije i trendove iz sveta arhitekture, dok će u izložbenom delu će kompanije iz regiona predstavljati svoje proizvode i novitete.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Sva mesta već popunjena

Summit u Sarajevu, čiji je jedan od medijskih sponzora i portal Gradnja, izazvao je veliko interesovanje u regionu, sva mesta su popunjena, te se organizatori nadaju da će događaj ispuniti sva očekivanja.

Moderatori događaja su arhitekta i jedan od urednika regionalnog časopisa za građevinarstvo i arhitekturu m-Kvadrat Alen Pučar iz Hrvatske, te mostarska profesorica i arhitektica Maja Popovac.

Spisak predavača

Izlagači na summitu; Ilustracija: Sfera 2023

Summit je nastao kao nastavak projekta organizacije međunarodnih naučno-stručnih konferencija Sfera.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa komorama arhitekata, asocijacijama arhitekata, društvima arhitekata i arhitektonskim fakultetima iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

„Summit je nastao iz ideje, shodno dugogodišnjoj saradnji sa kompanijama i stručnjacima unutar građevinskog i arhitektonskog sektora, i to kao nastavak projekta organizacije međunarodnih naučno-stručnih konferencija Sfera“  navode organizatori.

Program događaja sa satnicom možete pogledati na ovom linku.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *