Golim okom se ne može videti koliko je pitka voda zaista čista.
Promo

Ove instalacije sprečavaju taloženje kamenca i razmnožavanje bakerija

RAUTITAN je instalacija za pitku vodu od materijala koji već decenijama omogućava da mleko, sokovi i mnoga druga pića mogu da se transportuju i skladište bez promene ukusa i higijenski čisto. Od sada i u vašem domu!

Preduzeća za vodosnabdevanje su odgovorna samo do vašeg kućnog priključka. Poslednji metri vodovodne instalacije u vašoj kući su odlučujući. Novogradnja ili renoviranje vašeg doma je prilika da za vas i vašu porodicu obezbedite higijenski čistu vodu za piće za naredne decenije. Kompanija REHAU sa svojim RAUTITAN-om nudi sistem za pitku vodu, koji ispunjava upravo te zahteve.

Instalacije za bezbednu vodu za piće

Golim okom se ne može videti koliko je pitka voda zaista čista.

Najveći rizik po zdravlje vaših ukućana su, pored hemijskih nečistoća, pre svega mikrobiološka zagađenja i olovo. Pitka voda ima nizak sadržaj klica, ali nije bez njih. Ako voda duže vreme miruje u vodovodnim cevima, to pogoduje mikrobima. Za razmnožavanje im je potrebna stajaća voda, koja se pored toga brže zagreva i time postaje idealno mesto za razvoj bakterija.

Obične cevi u vodovodnim instalacijama sadrže određen procenat olova, što nepovoljno utiče na naše zdravlje. Zato odaberite RAUTITAN instalaciju i bezbedno konzumirajte vodu za piće.

REHAU proizvodi su od PE-Xa – materijal visokih performansi sprečava taloženje kamenca i razmnožavanje bakterija

Golim okom se ne može videti koliko je pitka voda zaista čista.

Oslonite se na pouzdan sistem koji zahvaljujući higijenski savršenim materijalima trajno osigurava kvalitet vode za piće. REHAU se kod mnogih proizvoda oslanja na PE-Xa materijal visokih performansi.

Reč je o vrhunskom polimernom materijalu koji već decenijama omogućava da mleko, sokovi i mnoga druga pića mogu da se bezbedno transportuju i skladište u svežem stanju, bez promene ukusa i higijenski čisto. PE-Xa cevi su sinonim za dugovečnost i otpornost na koroziju. Ako se oslonite na RAUTITAN, u istim prednostima ćete uživati i kod vaše vode za piće. Ovakav materijal čini osnovu za sigurno korišćenje tokom narednih decenija.

Sprečavaju taloženje kamenca

Glatke površine RAUTITAN cevi sprečavaju taloženje kamenca i razmnožavanje bakterija. Unutrašnje konture fitinga su hidraulički optimizovane i impresivne zbog neznatnog gubitka pritiska. U poređenju sa drugim tehnikama spajanja, RAUTITAN omogućava i na području spojeva skoro neometan protok, a visoka nepropusnost fitinga sprečava zagađenje vode spoljnim uticajima. Spojevi i tehnika spajanja sistema RAUTITAN su 100% bez mrtvih zona, što onemogućava razvoj bakterija u vašoj instalaciji, a za šta posedujemo i odgovarajući sertifikat.

Dugoročno snabdevanje higijenskom vodom za piće može biti obezbeđeno samo ako su zaista svi faktori usklađeni.

Ako od početka investirate u siguran i dugovečan sistem kao što je RAUTITAN, izbeći ćete neprijatna iznenađenja i doprineti očuvanju vrednosti nekretnine, baš kao i zdravlju ukućana. Nasuprot tome stoje relativno niska ulaganja. Kako instalacija pitke vode čini samo mali udeo u troškovima gradnje ili renoviranja, oslanjanje na veći kvalitet ima veoma mali uticaj na ukupnu investiciju.

Očekujte više od svoje vode za piće sa kompanijom REHAU.

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *