Softver

Render[in] 3 plugin za SketchUp pravi verodostojnije enterijere

Razvojni tim, koji stoji iza čuvenog Artlantis Studia, lansirao je novu verziju Render[in] za SketchUp.

Francuska kompanija Abvent napravila je Render[in] 3 za SketchUp, novu verziju potpuno integrisanog plugina koji u realnom vremenu radi sa fizičkim korektnim engineom.

Plugin radi i na SketchUp Pro kao i na verziji SketchUp Make a kompatibilan je i sa PC i sa Mac platformom

renderin-3-sketchup-2
Rendering s veštačkim svetlom
renderin-3-sketchup-3
Rendering s prirodnim svetlom

Render[in] 3, kojeg pokreće Artlantis 6 rendering engine, nudi korisnicima veliku moć i visok nivo prilagođavanja kako bi se krajni rezultat bio što verodostojniji. Modele možete učiniti realnijim dodavajući 3D nebo s četiri vrste oblaka i različitim nivoima osvetljenja.

renderin-3-sketchup-6

Arhitektonska kamera

Zgodna mogućnost koju nudi ovaj plugin jeste Architect Camera. Ova opcija nudi vam da podesite kameru na osnovu dve tačke u prostoru zadržavajući pritom vertikalne linije paralelnim. To je tehnika koja u fotografiji zahteva tilt-shift objektive i najviše se koristi kod fotkanja visokih objekata.

renderin-3-sketchup-4

Render[in] 3 sa sobom donosi i IVISIT360 koji vam omogućava da na jednostavan način napravite virtuelnu šetnju u 360 stepeni po svom SketchUp modelu i da je podelite s drugim korisnicima putem HTML5 i Windows Phone plejera.

renderin-3-sketchup-5

Pošto Render[in] 3 korisiti podešavanja SketchUp, rad s ovim pluginom je veoma jednostavan i intuitivan. Cena plugina za full verziju iznosi 149 evra dok ćete upgrade s prošle verzije platiti 75 evra.

renderin-3-sketchup-7

Firme iz kategorije Softver:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *