Aktuelno

Residences Senia: Kupite Falkensteinerov apartman u Zadru

Projektom „Residences Senia“ obuhvaćeno je 187 luksuznih apartmana, koji se nalaze u resortu kompanije Falkensteiner.

Budućim vlasnicima je na raspolaganju korišćenje infrastrukture resorta Punta Skala, u okviru kojih su smešteni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera sa pet zvezdica i Falkensteiner Family Hotel Diadora sa četiri zvezdice. Posebna pogodnost za sve kupce su specifična arhitektura i dizajn zelenih apartmana, koncept održivosti sa postrojenjem za prečišćavanje vode i potpuno biološkim sistemom za prečišćavanje otpadnih voda, kao i jedinstvena lokacija poluostrva na dalmatinskoj obali Jadranskog mora.

Residences-Senia_Apartman

Do sada je prodato gotovo 30 odsto apartmana.

Residences-Senia

Projekat potpisuje Boris Podreka

Apartmani Residences Senia nastali su isključivo na idejama vlasnika grupacije FMTG Otmara Michaeler-a i braće Falkensteiner, Andreasa i Erich-a.

„U apartmanima na zadarskom poluostrvu vlasnik može da se prepusti uživanju u Acquapura SPA centru koji se prostire na 6.000 m2, može organizovati izlet hotelskom motornom jahtom, ili posetiti neki od restorana na poluostrvu. Činjenica da se naši apartmani za odmor sa hotelskom uslugom u Punta Skali od sada mogu kupiti i uknjižiti u zemljišnim knjigama na ime vlasnika, predstavlja jasan uspeh. Residences Senia su trenutno jedini turistički stambeni projekat u Hrvatskoj koji pruža mogućnost uknjižbe prava vlasništva bez tereta“, kazao je Otmar Michaeler, izvršni direktor grupacije FMTG.

Residences Senia, odnosno koncept nekretnina „Premium Living by Falkensteiner“, smatra se vodećim projektom u Hrvatskoj. Kada je reč o arhitekturi celokupnog resorta Falkensteinera, kompetentan tim arhitekata, koji čine Boris Podrecca, Matteo Thun, Bea Mitterhofer i Gretchen Alexander stvorio je idealno mesto za odmor, obraćajući posebnu pažnju na potrebe gostiju hotela i vlasnika apartmana.

Residences-Senia-Punta-Skala

Zainteresovani? Uskoro javljamo cene apartmana.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *