Promo

Sačuvajte toplotu doma VELUX Standard Plus krovnim prozorima

Zahvaljujući novom ThermoTechnology™ izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ove prozore karakterišu odlične izolacione osobine.

VELUX krovni prozori Standard Plus kategorije su energetski optimizovani prozori sa gornjim ili donjim upravljanjem i održavaju vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim.

Jedinstveni prozori sa gornjim upravljanjem su pogodni za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite nameštaj ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

VELUX-Standard-Plus-krovni-prozori-9

Donje upravljanje, sa pocinkovanom, ergonomski oblikovanom ručkom u donjem delu, pogodno je za prostorije sa visokim parapetnim zidom.

VELUX-Standard-Plus-krovni-prozori-4

Manji utrošak energije

Novi napredni ThermoTechnology™ izolacioni sistem pretvara vaš krovni prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

VELUX-Standard-Plus-krovni-prozori-8

VELUX-Standard-Plus-krovni-prozori-2

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovih krovnih prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

VELUX-Standard-Plus-krovni-prozori-3

Više informacija na saju kompanije VELUX.

Želite zaštitu od insekata? Komarnici su pravo rešenje za vas:

Komarnici: Rešenje za zaštitu domova od insekata

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *