Aktuelno, Opremanje

Komarnici: Rešenje za zaštitu domova od insekata

Dobrodošao svež vazduh, doviđenja komarci! Komarnici su idealna rešenja za odbranu prostorija od insekata.

Dolazi nam lepo, pravo prolećno vreme, koje je često i prilično nestabilno, promenljivo, u smislu iznenadnih padavina. Obilne padavine opet, dovode do bujanja u celoj prirodi, pa nas zato, baš u ovo vreme, zadese najezde insekata od kojih želimo da se zaštitimo, ali tako da ne ugrozimo svoje uživanje u svežem vazduhu i pogledu na probuđenu i rascvetalu prirodu. Idealna zaštita u vašem domu u potkrovlju je – VELUX komarnik.

velux-komarnik-02

VELUX komarnik vam dozvoljava da zadržite pogled i svež vazduh – bez insekata. Komarnik se savršeno uklapa s VELUX krovnim prozorom, a sastoji se od dugotrajne, transparentne mrežice koja ne ometa pogled kroz prozor. Kada nije u upotrebi mrežica je sakrivena u uskom, aluminijumskom kućištu iznad prozora. VELUX komarnik ne isključuje spoljašnju i unutrašnju roletnu, tako da možete lako i jednostavno imati i zaštitu od toplote (spoljna tenda ili spoljašnja roletna), prilagođavanje svetlosti ili totalno zamračenje, kao i dekoraciju( unutrašnje roletne), a na sve to još i komarnik – zaštitu od insekata.

  • 100% zaštita od insekata
  • Nova, poboljšana mrežica za bolju vidljivost i propustljivost svetlosti
  • Mrežica je sakrivena u kućištu kada nije u upotrebi i ne ometa pogled kroz prozor
  • Može se koristiti u kombinaciji sa svim tipovima VELUX unutrašnjih i spoljašnjih roletni
  • Jednostavno čišćenje uz pomoć vlažne krpe
  • Ručno upravljanje
  • Savršeno odgovara vašem VELUX krovnom prozoru

velux-komarnik-04

Preporučuje se za: spavaću, dečju sobu, kuhinju, dnevnu i radnu sobu.

velux-komarnik-01

Ako razmatrate ugradnju komarnika u svom potkrovlju, zatražite besplatnu posetu i savetovanje od VELUX stručnjaka na 011/20-57-500, a na www.velux.rs ili www.facebook.com/VELUX pratite akcije koje VELUX priprema za vas upravo za ovaj, ali i za druge korisne proizvode u vašem potkrovlju.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *