57. Sajam nameštaja u Beogradu
Promo

Sajam nameštaja u Beogradu od 5. do 10. novembra 2019.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope.

Najveći i najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije – i ove jeseni biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Šestodnevni renomirani evropski događaj i ove jeseni okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja. U hali 5 biće izložene mašine i alati, i premijerno predstavljene tehničko-tehnološke inovacije od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju.
Ovogodišnje izdanje sajma staviće u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

I ove jeseni sajam će okupiti poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja.

Internacionalni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope. Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se nalazi na mapi bitnih evropskih dešavanja.
Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije i ove godine predstavljaće dodela nagrade Zlatni ključ koju će internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.

Dobro došli na 57. Sajam nameštaja!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *