57. Sajam nameštaja u Beogradu
Promo

Sajam nameštaja u Beogradu od 5. do 10. novembra 2019.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope.

Najveći i najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije – i ove jeseni biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Šestodnevni renomirani evropski događaj i ove jeseni okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja. U hali 5 biće izložene mašine i alati, i premijerno predstavljene tehničko-tehnološke inovacije od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju.
Ovogodišnje izdanje sajma staviće u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

I ove jeseni sajam će okupiti poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja.

Internacionalni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope. Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se nalazi na mapi bitnih evropskih dešavanja.
Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije i ove godine predstavljaće dodela nagrade Zlatni ključ koju će internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.

Dobro došli na 57. Sajam nameštaja!

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *