Izvođenje

Schneider Electric: Biznis Partner 2013 za oblast upravljanja električnom energijom

Kompanija Schneider Electric Srbija dobitnik je prestižne nagrade Biznis Partner 2013 za oblast upravljanja električnom energijom na tradicionalnoj dodeli nagrada u hotelu Metropol.

Prema ocenama poslovnih partnera, analiza i istraživanja, kompanija Schneider Electric Srbija poštovala je i promovisala visoke profesionalne i etičke standarde, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, ostvarila dobre poslovne rezultate, i vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja doprinoseći boljem kvalitetu života i zdravoj životnoj sredini.

„Osnovna strategija kompanije Schneider Electric je rad sa partnerima i zbog toga smo veoma ponosni na nagradu koju smo dobili danas. Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je kvalitet našeg rada i konstantnog usavršavanja prepoznat od strane naših poslovnih partnera sa kojima već čitavu deceniju uspešno sarađujemo. Nastavićemo da širimo mrežu svojih partnera, pokrećemo proizvodnju u lokalnom okruženju i animiramo još veći broj preduzeća u međusobnoj saradnji“ – izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor kompanije Schnieder Electric Srbija.

schneider-electricKompanija Schneider Electric, svetski lider u upravljanju električnom energijom proslavila je prošle godine deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori. Od 2011. godine je i vlasnik kompanije Telvent na globalnom nivou, a deo te globalne akvizicije je i Telvent DMS, danas Schneider Electric DMS NS u Novom Sadu, gde se nalazi razvojni centar koji proizvodi softver koji omogućava optimalno upravljanje i velike uštede u distribuciji električne energije.

Kao rezultat uspešne saradnje kompanije Schneider Electric i dugogodišnjih partnera u Srbiji pokrenut je program 3 licencna partnerstva. I kao rezultat toga pokrenute su 3 lokalne proizvodnje u Dobanovcima, Batajnici i Čačku. Dobitnici Biznis Partner nagrade, koja je tokom godina postala prestižno poslovno, stručno i javno priznanje su najbolje kompanije i institucije koje su u svom poslovanju postigle zavidan nivo, vodeći se principom da je u biznisu, kao i u životu, najvažniji partner. Valjanost objektivnog izbora laureata nagrada Biznis Partner dokazuje činjenica da kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju utvrđene kriterijume.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *