Nameštaj i oprema

Sečeni mozaik od sada i kod Keramike Kanjiža

Keramika Kanjiža uvela je u svoju ponudu novu seriju pločica uključujući i sečeni mozaik koji je apsolutni hit u opremanju enterijera. 

Sečeni mozaik je potpuno nov proizvod kompanije Keramika Kanjiža. Prvi put je široj javnosti predstavljen na sajmu građevinarstva i privukao je veliku pažnju posetilaca. Sečeni mozaik fabrika proizvodi uz već postojeće serije kao što su Marfil, Fusion, Habitat, Venus, Travertino, Woodstone, Neox.

118 marfil_mosaico_1
Marfil Mosaico
152 Travertino Mosaico
Travertino Mosaico

Nove serije i nove dimenzije

Zahvaljujući digitalizaciji, ali i odličnim dizajnerima i njhovoj saradnji sa velikim italijanskim kompanijama, Keramika Kanjiža je ove godine predstavila potpuno nove serije zidnih pločica, ali i nove dekore u okviru već postojećih. Nove serije zidnih pločica su: Marifl, Living, Orion i Fusion. Glavna odlika su bogati dekori različitih šara pomoću kojih kupatila mogu da se opremaju u različitim stilovima, shodno tome šta potrošači vole.

orion+wind_1
Orion Wind

Osim toga, već postojeće serije proširene su novim dekorima od kojih su apsolutni hit sezone za kratko vreme postali Domus Rustica i Domus Oak.

domus oak1
Domus Oak

Keramika Kanjiža je u svoju ponudu ove godine uvela i dimenzije 25×40 centimetara.

fusion_magic_2
Fusion Magic

Digitalni štampači za keramiku

Keramika Kanjiža je prvi prozvođač na tržištu Srbije koji je u svoju standardnu proizvodnju uveo 2013. godine uveo digitalni InkJet štampač i time otvorio neverovatne mogućnosti za proizvodnju. Početkom 2015. godine, proizvodnja je proširena trećim po redu, čime je digitalizovano 75% procesa proizvodnje. „Digital“ linija Keramike Kanjiža je podignuta na viši nivo. U okviru nje, Keramika Kanjiža uvela je dizajn koji predstavlja vernu reprodukciju materijala koji se koriste u građevinskoj industriji – pored kamena i drveta kao osnovnog motiva pojavljuju se i cigla, šljunak, kamene kocke. Grafička rešenja simuliraju i princip i materijal uz pomoć kojih se ti materijali postavljaju (malter, beton).

Domus Rustic
Domus Rustic

Kolorit i visoka rezolucija štampe omogućavaju visoku definiciju detalja. Vidljive su svaka vena i pukotina, fini prelazi u nijansama. Uz činjenicu da reljef pločice prati originalni oblik i dimenziju motiva, omogućen je adekvatan vizuelni efekat. U većini slučajeva aplikacije originalnog materijala troškovi bi bili veći, a nabavka i ugradnja složenija. Zato je sa digital tehnikom keramika u prednosti u odnosu na originalne materijale. Osim reprodukcije prirodnih i građevinskih materijala, Keramika Kanjiža je zahvaljujući digitalizaciji i vrhunskim dizajnerima, 2014. godine proširila svoju ponudu pločicama koje mogu biti personalizovane i dizajnirane po zahtevu kupca.

marfil_flora_2
Marfil Flora

Pogledajte kako možete da napravite mozaik sečenjem starih pločica.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *