Aktuelno

Šik enterijer izložbenog prostora kompanije Schneider Electric

Stilski nameštaj, upečatljive fototapete i bogat kolorit glavne su odlike novog show rooma u Beogradu.

Kompanija Schneider Electric, svetski stručnjak u upravljanju energijom, svečano je otvorila izložbeni prostor koji se nalazi u poslovnom objektu ove kompanije, sa ciljem da na atraktivan način, na jednom mestu, predstavi svoje inovacije i omogući da one budu dostupne svim korisnicima.

Izložbeni prostor nudi rešenja iz kompanije Schneider Electric i to iz programa elektrogalanterije – prekidači i utičnice, rešenja za pametne kuće – kontrola osvetljenja, pristupa, grejanja/hlađenja, rešenja za nadzor i upravljanje procesima u industriji (biometrijski ključ, scada sistem), rešenja za razvod električne energije (modularni razvodni ormani savremenog dizajna, oklopljeni šinski razvod, uređaji za merenje potrošnje i merenje kvaliteta električne energije, niskonaponski prekidači sa komunikacijom koji omogućavaju daljinsko upravljanje, softver za praćenje podataka i analizu), IT rešenja, rack orman, dupli podovi i slično.

se-Show Room

se-Show Room5„Veliko mi je zadovoljstvo što smo otvorili Show Room. Siguran sam da će on zaista dosta pomoći našim klijentima i partnerima u donošenju odluka bilo da tragaju za rešenjima za pametne kuće, kancelarije, fabrike ili žele da uklope u svoj enterijer nešto iz našeg programa elektrogalanterije. Odličan tim, sa izuzetno dobrom energijom, radio je na ovom projektu i nastaviće da ga inovira kako budu pristizala nova rešenja. Show Room je otvoren za sve koji žele da vide ne samo naše proizvode, nego i kako su oni povezani u sistem.“ izjavio je Dragoljub Damljanović. direktor kompanije Schneider Electric.

U okviru Show Rooma postoji i trening centar koji radi od 2008. godine i do sada broji preko 5.000 obučenih polaznika. Trening centar, kao i poseta novootvorenom Show Room-u funkcioniše po sistemu zakazivanja, a dostupni su trening moduli – motorna zaštita, signalizacija i detekcija, softveri za dizajn i projektovanje niskonaponskih instalacija i ormana, frekventni regulatori, softstarteri i drugi.

se-Show Room2se-Show Room3se-Show Room4

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *