Novi objekti

Sirius: Novi poslovni kompleks u Novom Beogradu

Po ideji bečkog arhitekte Jurgena Edlingera i po projektu beogradskog Projmetala gradi se novi poslovni kompleks koji je dobio ime po binarnom zvezdanom sistemu.

Na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe u bloku 43 preduzeće Immorent Singidunum sagradiće 40 hiljada kvadratnih metara poslovno-hotelskog kompleksa.

Kompleks je nazvan Sirius, a objekti u okviru njega Sirius A i Sirius B u skladu sa istoimenim binarnim zvezdanim sistemom, piše eKapija.

sirius-novi-beograd-1

Kako je realizacija podeljena u dve faze, u prvoj je planirano da se izgradi 18.607 m2 bruto prostora na nadzemnim etažama i zajednička garaža sa nešto preko 8.000 kvadrata i 180 mesta. U obe zgrade biće prvoklasne kancelarije sa 6 nezavisnih jedinica i prostorom površine od 230 m2 do 2.192 m2.

sirius-novi-beograd-3

Atraktivan dizajn, arhitektonska koncepcija oplemenjena pešačkim trgom, sa savremenim materijalima i visokim nivoom energetske efikasnosti, činiće ovaj kompleks privlačnim za domaće i strane korisnike i upotpuniti poslovno okruženje Novog Beograda.

sirius-novi-beograd-4

Radovi na prvoj fazi kompleksa krenuće u avgustu ove godine, a završetak se očekuje u prvim mesecima 2017.

sirius-novi-beograd-5

Pogledajte i kako će izgledati novo poslovno sedište Delta Holdinga u Beogradu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *