Prezentacije

Stanovanje budućnosti: Tarkett seminar za arhitekte u okviru 11. Beogradske nedelje arhitekture

Budućnost stanovanja je i pravo na izbor, kao jedna od odlika slobode savremenog čoveka.

Beogradska internacionalna nedelja arhitekture BINA okupila je 11. put mnogobrojne profesionalce pod sloganom Budućnost je sada. U korak sa svetskim ekološkim trendovima i sa više od 130 godina industrijske proizvodnje u Bačkoj Palanci, Tarkett kompanija je svoju tradiciju i iskustvo primenila i na proizvodnju parketa u najsavremenijoj fabrici u Evropi.

Tango Art - Grey Rome

Verujući u individualnost ljudi i prostora, Tarkett u svojoj ponudi ima preko 140 različitih dekora parketa. Svaki od dekora ima svoju pripadajuću lajsnu u istoj nijansi drveta, što omogućava savršen izgled enterijera. Troslojna konstrukcija parketa daje izuzetnu stabilnost i sprečava rasušivanje parketa nakon ugradnje, a zahvaljujući ekološkim lakovima i površinskim zaštitama parketa, u prostoru u kom je ugrađen Tarkett parket uživaćete bezbedno dugi niz godina. Gledajući u budućnost, Tarkett vam pruža sigurnost uz tridesetogodišnju garanciju na kvalitet parketa.

U Tarkettu budućnost je sada

Najnovija inovacija stiže u vidu dizajnirane kolekcije parketa Performance Fashion, koja je rezultat primene tehnologije digitalne štampe visoke preciznosti na jedinstvenu strukturu svake daske drveta.

Tarkett parket Salvatore Style

Tarkett klijentima i profesionalcima sa kojima sarađuje – arhitektama, inženjerima i dizajnerima–pruža punu podršku i pomoć u pronalaženju najboljih rešenja za njihove projekte. Upravo su Tarkett Akademija – showroom i trening centar, koji se prostire na 1.000 m2 u Bačkoj Palanci i studio u Beogradu mesta okupljanja profesionalaca, investitora i projektanata.

tarkett-akademija-bp-6 tarkett-akademija-bp-4 tarkett-akademija-bp-3

Novootvoren Tarkett studio u Beogradu:

tarkett office 002

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *