Aktuelno, Konkursi

Studentski konkurs BLOK 2012

Sa ciljem da popularizuje ideje i teme ovogodišnje konferencije BLOK čiji je centralni panel “Vertical City“ posvećen visokim objektima, organizacioni tim BLOK raspisuje studentski konkurs čije nagrade su 10 kotizacija za predavanja 10. i 11. maja u ZIRA Centru u Beogradu.

Tema konkursa je idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje visokog objekta skyscraper koji se odlikuje inovativnim rešenjem u pogledu forme, tehnologije, materijala, programa, originalne estetike, i prostorne organizacije.

Raspis konkursa sa svim informcijama, template postera, DWG podloga, kao i sve informacije nalaze se na sajtu konferencije BLOK

Od studenata se očekuje prezentacija idejnog rešenja i vizionarski predlog za skyscraper na plakatu zadatog formata A1(59,4x84cm).

Raspisivač konkursa nudi slobodan izbor od dve lokacije: lokacija A je po slobodnoj volji dok je lokacija B Novi Beograd, blok 42. Projekat koji se prezentuje može biti rađen povodom nekog ranijeg konkursa ili kao i studentski projekat rađen u okviru univerzitetske nastave na nekom od predmeta.

Pravo učešća na konkursu imaju svi studenti arhitekture, dizajna, građevine i srodnih oblasti na osnovnim, poslediplomskim i doktorskim studijama Univerziteta Republike Srbije.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *