Promo

Sve što treba da znate o novoj generaciji VELUX krovnih prozora

Sa Novom generacijom krovnih prozora, VELUX Grupa lansirala je širok spektar proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe kupaca.

Nova generacija VELUX krovnih prozora će se prodavati u tri proizvodne linije: Standard, Standard Plusi i Premium. Ove tri linije obuhvataju sedam modela najpopularnijih VELUX krovnih prozora sa donjim i gornjim upravljanjem. Svih sedam modela pružaju više dnevne svetlosti zbog veće površine stakla, bolju energetsku efikasnost, optimizovan dozajn i lakšu ugradnju, po istim preporučenim cenama kao i pre.

119761-01-XXL

Koje su prednosti nove generacije VELUX krovnih prozora?
Nova serija krovnih prozora nudi brojne prednosti. Sa do 10% većom površinom stakla, nova generacija VELUX krovnih prozora pruža više dnevne svetlosti, bolji pogled i poboljšava zdravlje i komfor. Takođe, novi inovativni ThermoTechnology izolacioni sistem omogućava bolje izolacione performanse omogućavajući odličnu energetsku efikasnost.
Nova i unapređena generacija krovnih prozora će biti dostupna po istim preporučenim cenama kao i prethodna verzija. Novo i poboljšano pakovanje i ugradnja su dizajnirani da olakšaju ugradnju i smanje rizik od oštećenja prozora.

119340-01-XXL

Šta VELUX nudi što ostali konkurenti ne mogu?
Svi najpopularniji modeli Velux krovnih prozora nude više dnevne svetlosti, optimizovan dizajn, bolju energetsku efikasnost i lakšu ugradnju i topo veoma povoljnim cenama, što čini nekoliko modela VELUX krovnih prozora najkonkurentnijim proizvodom u toj kategoriji trenutno na tržištu.

119806-01-XXL

Koliko je poboljšana energetska efikasnost kod prozora nove generacije?

Energetska efikasnost prozora krova se meri energetskim balansom prozora, koji predstavlja razliku između solarnog dobitka i toplotnog gubitka. U cilju poboljšanja solarnog dobitka, povećana je površinu stakla do 10% kod svih novih sedam vrsta proizvoda. Takođe je smanjen toplotni gubitak krovnog prozora, kao i kod svih Standard Plus proizvoda koji koriste novi i napredni ThermoTechnology izolacioni sistem.

119268-01-XXL

Da li je garancija ista kao i kod prozora prethodne generacije?
VELUX grupa nudi istu garanciju za sve njihove proizvode.

Da li će novi krovni prozori biti drugačijih dimenzija?
Kada su u pitanju prozori nove generacije dimenzije su ostale iste.

Da li mogu da se kombinuju stari VELUX prozori sa prozorima nove generacije?
Moguće je zameniti prethodne VELUX prozore prozorima nove generacije jer su spoljne dimenzije prozora ostale identične. Nije moguće kombinovati starije generacije prozora sa novom generacijom prozora samo u slučaju ugradnje kombi rešenja, jer su prozori nove generacije različite konstrukcije i zahtevaju određene opšivke.

119292-01-XXL

Prethodna generacija VELUX GGL prozora je imala U vrednost 1.2 a sada ima vrednost 1.3. Kako je ovo postignuto?

Prethodna generacija GGL prozora je bila drugačija vrsta krovnog prozora sa specijalnim laminiranim staklom koje je imalo vrednost toplotnog gubitka 1.2. Predstavljanjem prozora GLL 1055, mi i dalje nudimo poboljšan krovni prozor sa laminiranim staklom i vrednošću toplotnog gubitka veoma niskim čak 1.3. Velux je u mogućnosti da predstavi novu verziju s nižim preporučenim toplotnim gubitkom od prethodnog GGL prozora, zbog čega veruju da je ova ponuda isplativija i više relevantna za krajnjeg kupca.

119828-01-XXL

Prozori nove generacije imaju poboljšanu ventilaciju. Kako to?
Proizvodi iz Standardne linije imaju poboljšanu ventilaciju kako sa gornjim tako i sa donjim upravljanjem. Nova generacija prozora GZL sa gornjim upravljanjem ima poboljšanu ručku u gornjem delu sa integrisanom ventilacijom, pošto je prethodni model imao samo ventilacioni otvor, koji nije bio integrisan. Takođe je poboljšana i novu generaciju prozora GZL sa donjim upravljanjem, za koji je dizajniran potpuno novi izgled sa ventilacionim sistemom u dva nivoa, pošto je pethodna generacija imala samo ventilacioni sistem u jednom nivou.

Promocija nove generacije VELUX krovnih prozora

Predstavaljanje nove generacije VELUX krovnih prozora održalo se u Mikser Houseu u Beogradu 14. marta 2014. Evo delića atmosfere:

velux-nova-generacija-1velux-nova-generacija-2 velux-nova-generacija-3 velux-nova-generacija-4

Pogledajte i Veluxovo rešenje za osvetljavanje unutrašnjih prostorija.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. masa

    Ekstra likovi iz drzavnog posla!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *