Tarkett parket u stambenom kompleksu Wellport; Foto: Tarkett
Promo

Kvalitet, estetika i pouzdanost: Ključni razlozi za odabir Tarkett parketa

Kao nezamenljiv izbor za stambene i poslovne prostore, Tarkett parket garantuje vrhunski kvalitet, trajnost i estetski doživljaj koji će oduševiti svakog korisnika.

Svaki investitor ili arhitekta prepoznaje važnost odabira vrste parketa za stambene prostore koje će ponuditi svojim kupcima. Mnogo je faktora koji utiču na odabir adekvatnog rešenja: kvalitet, trajnost, dezen, boja…

Ključne prednosti Tarkett parketa su kvalitet i trajnost, čime se obezbeđuje da prostor zadrži svoj estetski izgled i funkcionalnost tokom godina. To potvrđuje i iskustvo Dragane Kostić, project menadžera kompanije Shikun & Binui koja je navela šta očekuje kada bira partnera za svoje projekte:

Stabilnost, reputabilnost, da mogu da nas isprate, da su radili na sličnim projektima, i na kraju – proizvodni program. Što će reći, to je ceo jedan paket koji nam odgovara i sa kojim vrlo dobro sarađujemo.”

Dragana još ističe da izuzetno ceni ekspertizu Tarkett tima i savete – šta je najbolje ugraditi u projekte kojima rukovodi, u odnosu cene i kvaliteta.

Pogledaj kompletan video intervju:

Bez obzira da li se radi o klasičnom ili modernom dizajnu, Tarkett nudi neograničene mogućnosti za kreativno izražavanje.

Pored izuzetne trajnosti, Tarkett parket se ističe po svojoj estetici. Mnoštvo dezena, boja i tekstura omogućava korisnicima da pronađu podnu oblogu koja se savršeno uklapa u njihov prostor i stil uređenja. Bez obzira da li se radi o klasičnom ili modernom dizajnu, Tarkett nudi neograničene mogućnosti za kreativno izražavanje.

Ključni razlozi za odabir Tarkett parketa

1. Kvalitet koji kupuje mir

Profesionalci, investitori, arhitekte i budući partneri imaju priliku da dožive vrhunski standard kvaliteta koji je neizostavan deo Tarkett podnih obloga. Ekspertiza koju kompanija neguje, garantuje da će Tarkett parket biti prva asocijacija na prvoklasnu vrednost koja se dugoročno isplati.

2. Zaokružena podna rešenja za svakog investitora

Sa stručnim timom koji pruža podršku od ideje do realizacije, Tarkett obezbeđuje brzo, efikasno i pouzdano „ključ u ruke“ rešenje za svaki projekat. Bez obzira na veličinu projekta ili specifične zahteve, Tarkett nudi širok spektar proizvoda i usluga – od početne konsultacije do finalne instalacije, sve što je potrebno da se projekti realizuju na najbolji mogući način.

Sa Tarkettom, investitori ne dobijaju samo podne obloge – dobijaju partnerstvo koje podržava njihov uspeh.

Tarkett parket u kondominijumu Voždove Kapije; Foto: Tarkett

Sa širokim asortimanom proizvoda, Tarkett parket pruža mogućnost kreiranja prostora koji kombinuju funkcionalnost, estetiku i održivost.

3. Inovativna rešenja za moderne prostore

U svetu koji se neprestano menja, prostori moraju biti više od mesta za rad i život – oni postaju izraz identiteta. Tarkett parket nudi inovativna rešenja, pa čak i personalizovani dizajn, koji odgovaraju potrebama modernih prostora. Sa širokim asortimanom proizvoda, Tarkett parket pruža mogućnost kreiranja prostora koji kombinuju funkcionalnost, estetiku i održivost.

4. Održivost kao imperativ

Takođe, Tarkett se ističe i po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Materijali koji se koriste za proizvodnju su ekološki prihvatljivi, a procesi proizvodnje podržavaju principe očuvanja prirode. Izbor Tarkett parketa ne samo da doprinosi estetici prostora, već i pozitivno utiče na okolinu.

Nezamenljiv izbor za stambene i poslovne prostore

Ukratko, Tarkett parketi predstavljaju savršen spoj kvaliteta, estetike i pouzdanosti, čineći ih nezamenljivim izborom za stambene i poslovne prostore.

Sa širokim asortimanom proizvoda koji zadovoljava različite potrebe korisnika, Tarkett parket pruža mogućnost da se prostor kreira prema individualnim preferencijama i stilu.

Bez obzira na to da li se radi o renoviranju postojećeg prostora ili izgradnji novog objekta, Tarkett parket garantuje vrhunski kvalitet, trajnost i estetski doživljaj koji će oduševiti svakog korisnika.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *