Promo, Softver

Besplatna aplikacija koja omogućava da otkrijete moć dnevne svetlosti u potkrovlju

Predstavljamo vam prvu VELUX MyDaylight aplikaciju koja virtuelno prikazuje dnevnu svetlost u prostoru u kojem živimo ili planiramo da renoviramo.

Aplikacija predstavlja alatku putem koje svaki korisnik može vizuelno da prikaže uticaj dnevne svetlosti u prostoriji u potkrovlju. Samim tim, aplikacija je izuzetno korisna ljudima koji počinju proces renoviranja prostorija u potkrovlju i žele da vizualizuju dnevnu svetlost u tom novom prostoru korišćenjem prikaza od 360 stepeni i virtuelne realnosti.

Uz pomoć aplikacije MyDaylight možete da vidite na koji način dnevna svetlost može da transformiše vaš dom

Dnevna svetlost ima moć da kuću transformiše u dom. Uz to dnevna svetlost i količina dnevne svetlosti u prostoru izuzetno utiču na naš bioritam, na to koliko koncentracije imamo tokom dana, kako ćemo biti raspoloženi. Studije sprovedene nad školskom decom pokazuju da deca koja su izložena dovoljnim količinama dnevne svetlosti u toku dana postižu do 15% bolje rezultate u učenju. Iz svih ovih razloga, jako je važno da kada planiramo transformaciju nekog prostora, kakva god da mu je namena, stavimo dnevnu svetlost u centar naših razmišljanja.

Digitalna simulacija prostorije može se pogledati ili kao prikaz od 360 stepeni ili u virtuelnoj realnosti

Udahnite nov život prostoru uz samo nekoliko klikova

Istorija nas uči da su stari Rimljani koristili sunčevu svetlost kao građevinski materijal, isto kao ciglu i kamen, kako bi definisali i akcentovali prostor. Danas i dizajneri enterijera i obični korisnici imaju na raspolaganju mnogo alata koje mogu da koriste u dizajniranju prostora – od uzoraka boja i tekstila, biljaka, tepiha i dekorativnih sitnica. Pa ipak, jedan od najosnovnijih alata – dnevno osvetljenje, često se ne uzima u obzir. Svima je jednostavnije da investiraju u novu sofu ili da izaberu drugu nijansu boje za zidove, nego što je da zamisle prostoriju koja je dizajnirana oko dnevne svetlosti. Ovom aplikacijom VELUX to želi da promeni!

PRE i POSLE

 

Uz pomoć MyDaylight aplikacije i vašeg telefona možete jednostavno da vidite na koji način dnevna svetlost može transformisati vaš dom. MyDaylight aplikacija omogućava vam da dizajnirate svoju realnu sobu u potkrovlju jednostavim odabirom parametara kao što su dimenzije poda, visina i nagib krova. Dalje možete odabrati lokaciju sobe, dodati prozore, pod i završnu obradu zidova, nameštaj i slično. Nakon desetak minuta dobićete digitalnu simulaciju prostorije koja se može pogledati ili kao prikaz od 360 stepeni ili u virtuelnoj realnosti i koja će vam zaista realno prikazati transformativnu ulogu dnevne svetlosti.,

PRE i POSLE

 

Aplikacija MyDaylight je besplatna, kao i sama dnevna svetlost. Možete je preuzeti za iOS i za Android uređaje putem App Storea i Google Play prodavnice.

 

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *