Izdvojeno

TOP 10 Instagram fotki u 2016. na profilu Gradnja.rs

Ova društvena mreža zabeležila je najveći rast tokom ove godine, baš kao i profil našeg portala.

Iako je u poslednje vreme Instagram, s razlogom, trpi veliku kritiku da (previše) kopira Snapchat, mobilnu aplikaciju za komunikaciju putem snimaka i fotografija (snepova), oni se izgleda ne obaziru na to i učvršćuju svoju poziciju na mestu broj 2. najpopularnijih društvenih mreža, odmah iza Facebooka.

U 2016. godini objavili smo pregršt sjajnih fotografija, o ove su prošle najbolje.

 

Naravno, portal Gradnja.rs baš kao što je prisutan na Facebooku, Twitteru i YouTube, tako je prisutan i na Instagramu na kojem smo prethodne godine objavili pregršt sjajnih fotografija a ovo su deset najboljih (po lajkovima) u 2016. godini:

Sofisticiranom intervencijom, na temeljima vinskog podruma dobijena je nova kuća koja se savršeno uklopila u ambijent. Arhitekta #UlrikeTinnacher imala je zanimljiv zadatak da nadogradi staru vinsku kuću smeštenu u pastoralnim krajevima brdovitog austrijskog juga. Nova konstrukcija osmišljena je kao kubus sa kosim krovom – potpuno u duhu okolne arhitekture i podneblja. Početna tačka bila je postojeća kuća građena tokom šezdesetih godina prošlog veka. Ona je potpuno uklonjena a jedino što je zadržano od nje jeste ono najautentičnije: vinski podrum u kamenu. Na njega je nazidana betonska konstrukcija koja oblikom i volumenom podseća na stari objekat. #austria #vineyard #autumn #house #cottage #archilovers #architecture #arhitektura #vinograd #vinarija #vinery

A post shared by Gradnja.rs (@gradnja) on

Ako želite da nas pratite na društvenoj mreži Instagram, kliknite ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *