Nemačka kompanija VEKA od 1998. godine posluje i na tržištu Srbije
Promo

Ugradnja PVC stolarije: Pronađite najbližeg proizvođača prozora

Saradnjom vrhunskog brenda sa iskusnim i obučenim domaćim proizvođačima dobija se vrhunski proizvod koji je za kupca najvažniji.

Nemačka kompanija VEKA se od 1998. godine proširila i na tržište Srbije. Od tada je broj naših partnera, odnosno proizvođača VEKA PVC prozora i vrata kod nas konstantno rastao, pa ih sada ima oko 70 širom zemlje.

Kada odlučujete koje prozore i vrata da ugradite, važno je da znate da prozor čini više elemenata, a kvalitet i karakteristike pojedinačnih komponenti određuju i svojstva krajnjeg proizvoda.

Na tržištu stolarije vlada velika konkurencija, pa treba biti obazriv i dobro se raspitati i proučiti svaki detalj ponude za PVC prozore i vrata, od cene i specifikacije prozora (poreklo profila, njegove karakteristike, kao što su npr. klasa profila, njegova toplotna i zvučna provodljivost, kvalitet okova i stakla itd.), do uslova ugradnje i termina montaže.

Proizvođači VEKA stolarije rado će vam pomoći pri izboru sistema profila, boje, stakla i ostalih elemenata prozora.

Kompanija VEKA osnovana je 1969. godine u nemačkom gradu Zendenhorstu

Važnost kvalitetne ugradnje

Prozori se ne kupuju svaki dan, pa ne treba da bude presudna samo cena, već kvalitet i poverenje u proizvođača. A koliko je važan kvalitetan prozor, toliko je važna i kvalitetna ugradnja. U Zapadnoj Evropi postoje zakoni koji definišu standarde ugradnje prozora, u Nemačkoj je to RAL.

Kod nas, nažalost, to nije standardni tip montaže, pa je potrebno posebno tražiti ponudu za RAL montažu. Ona obuhvata: kvalitet statike, čvrstinu veze, kao i adekvatnu zaptivenost između zida i prozora. Pored toga što pruža dobru termoizolaciju, RAL montaža sprečava kondenzaciju, pojavu buđi i plesni u zoni oko prozora. Nije dovoljno samo mehanički pričvrstiti prozor i obložiti ga pur-penom, već su neophodne i izolacione trake – kako spolja, tako i iznutra.

Potražite proverenu firmu koja se bavi PVC stolarijom i koja nudi sigurnost – od nabavke materijala od pouzdanih proizvođača, davanja garancije, poštovanja rokova i termina ugradnje, odabira pouzdanih majstora koji poštuju vaš dom, do sigurnosti u slučaju servisiranja ili reklamacije proizvoda.

Saradnjom vrhunskog brenda VEKA sa iskusnim i obučenim proizvođačima dobija se vrhunski proizvod koji je za kupca najvažniji. Pri tome je pristup svakom kupcu isti, bez obzira na obim posla, i proizvođači se uvek trude da im pomognu da odaberu najbolju moguću PVC stolariju, kako u pogledu kvaliteta, tako i u pogledu cene.

Pristup svakom kupcu je isti, bez obzira na obim posla

VEKA proizvodni program čine profili za prozore, ulazna, unutrašnja i klizna vrata, roletne, kao i PVC paneli.

Proizvođači VEKA stolarije ne naplaćuju procenu radova, odnosno izlazak na teren. Takođe, poštuju dogovorene rokove ugradnje i daju garanciju na profile, okove i izvršene radove, daju savete za održavanje stolarije. Otvoreni su prema svim kupcima i uvek će se maksimalno angažovati da se eventualne reklamacije reše u što kraćem roku.

Proizvođači VEKA PVC stolarije prate trendove u proizvodnji i usavršavaju se. Prošli su stručnu obuku pravljenja i montaže stolarije, obilaze sajmove građevinarstva i redovno posećuju stručne seminare koje organizuje kompanija VEKA, kako bi na kraju kupci VEKA stolarije bili sigurni da će dobiti isti kvalitet kao i kupci u Nemačkoj ili nekoj drugoj zemlji Zapadne Evrope.

VEKA proizvodni program čine profili za prozore, ulazna, unutrašnja i klizna vrata, roletne, kao i PVC paneli. Svi navedeni profili su pogodni za izradu stolarije, kako za kuću ili stan, tako i za poslovni prostor i kancelarije. Za više informacija možete kontaktirati proizvođače VEKA prozora i vrata koji su rasprostranjeni širom Srbije, a možda baš u neposrednoj blizini vašeg doma.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *