Drvena unutrašnja vrata Hörmann specifična su po tome što ona mogu biti protivdimna i protivpožarna.
Opremanje, Promo

Unutrašnja protivpožarna vrata od drveta? Da, moguće je!

Prednosti Hörmann unutrašnjih vrata nisu samo što su kvalitetna i što imaju izuzetnu finalnu izradu, već i što ispunjavaju stroge standarde za kvalitetno i bezbedno življenje.

Zamislite unutrašnja vrata koja odgovaraju svim važim željama! Sva sobna i ulazna vrata deluju jednoobrazno, kvalitet šarki i kvaka je bez premca, mogu se otvarati na senzor, dok u isto vreme mogu imati štok koji ne može da se ošteti od udaraca. Ovakva unutrašnja vrata mogu se kupiti i našem tržištu, a prodaje ih renomirani nemački proizvođač Hörmann kojeg svi poznajemo po garažnim i industrijskim vratima.

Kako bi izašli u susret i arhitektama i investitorima, nemački proizvođač je dao veliku slobodu u biranju krajnjeg izgleda unutrašnjih vrata.

Kako bi izašli u susret i arhitektama i investitorima, nemački proizvođač je dao veliku slobodu u biranju krajnjeg izgleda unutrašnjih vrata, pa tako ona za početak mogu biti lakirana (u mat ili sjajnoj obradi), a mogu se praviti i od brojnih furnira za sve one koji žele prirodan izgled. Osim ravnih frontova, proizvođač dozvoljava obogaćivanje izgleda pomoću metalne lajsne ali preko ukopanih nutova u frontu koja vratima daju arhitektoničan izgled.

Međutim, za kvalitet vrata je veoma važno šta se krije ispod fronta. Unutrašnja vrata Hörmann prave se od kartonskog saća ili ekstrudirane iverice. Ivice krila vrata mogu biti ravne, pod 90 stepeni što daje malo moderniji izgled, ili zaobljena što spada u standardan model unutrašnjih vrata.

Izbor dekora ali i vrste vrata su veliki

Bezbednost i udobnost na prvom mestu

Ono po čemu su drvena unutrašnja vrata Hörmann specifična jeste što ona mogu biti protivdimna i protivpožarna. Ovakva vrata, koja su atestirana na 30 minuta protivpožarnosti, imaju izgled klasičnih drvenih unutrašnjih vrata, a pružaju domu maksimalnu sigurnost. Kao ispunu imaju metalni sloj. Dodatna pogodnost koju pruža ovaj nemački proizvođač sa svojim modelom ulaznih vrata WAT jeste termoizolacija ali i zvučna izolacija od 37 ili 42 dB. Dakle, kod Hörmanna je bezbednost i udobnost na prvom mestu!

Hörmann nudi brojna vrste unutrašnjih vrata za različite potrebe korisnika

Dodatna oprema koja olakšava život

Šta kažete na unutrašnja vrata koja se otvaraju i zatvaraju na pritisak dugmeta ili senzorom? Prednost unutrašnjih vrata s motorom jeste da korisnici ne moraju da diraju kvaku prilikom otvaranja ili zatvaranja što je vrlo praktično i higijenski u javnim toaletima. Takođe, ova pogodnost je veoma bitna osobama s poteškoćama u kretanju jer ugradnjom motora na vrata ukućani dobijaju dom bez prepreka. Cena motora za vrata se kreće oko 450 evra + PDV.

Ukoliko ne želite da se vrata oštete od udaraca usisivačima, dečijih bicikala i džogera, izaberite Vario FIX vrata.

Ukoliko ne želite da se vaša unutrašnja vrata oštete od udaraca usisivačima, dečijih bicikala i džogera, izaberite Vario FIX vrata sa metalnim štokom koja ne samo da su otporna na udarce, već se i veoma lako mogu čistiti i održavati. Velika prednost Vario FIX vrata jeste što se štok prilagođava širini zida i što se veoma lako montiraju.

Cena unutrašnjih vrata

Cena unutrašnjih drvenih vrata od bojenog MDF-a bele boje u standardnim dimenzijama i standardnih vidnih šarki za zid debljine 12 cm iznosi od 280 evra + PDV, što je zaista konkurentna cena. U ponudi su i staklena vrata na kojima je front bez rama (vide se dve šarke i kvaka), a uz vrata stiže pervajz u željenom izgledu i boji. Cena staklenih vrata iznosi od 800 evra + PDV.

Izbor ručki koji će zadovoljiti svačiji ukus

Najbolji izbor za objekte javne namene

Ukoliko tražite vrata za škole, vrtiće i firme, odnosno vrata koja treba da budu izdržljiva na veliki broj otvaranja, najbolji izbor jesu unutrašnja čelična vrata Hörmann sa krilom debljine od 40 mm. Štok je ugaoni, ispuna je kartonsko saće, a može se menjati boja ručkice dok je u osnovnoj ponudi kvaka i brava crne boje. Vidni elementi (krilo i štok) su grundirani i plastificirani što im daje otpornost, a mogu se slobodno čistiti i ribati jer su napravljena od metala i stakla. Ova unutrašnja vrata su vrlo otporna na udarce što je vrlo bitno u objektima javne namene. Cena vrata u standardnim dimenzijama i beloj boji iznosi 180 evra + PDV.

Ova unutrašnja vrata su vrlo otporna na udarce što je vrlo bitno u objektima javne namene

Ova unutrašnja vrata su vrlo otporna na udarce što je veoma bitno u objektima javne namene poput škola, vrtića i firmi.

Bela unutrašnja vrata pogodna za vrtiće, škole i poslovne prostore s cenom od oko 180 evra+PDV

Najprodavanija unutrašnja protivpožarna vrata u Evropi

Višenamenska vrata H8-5 imaju protivpožarnost na 30 minuta, a najčešće se koriste za kotlarnice u kućama, pomoćne prostorije ili ostave. Ovo su najprodavanija protivpožarna vrata u Evropi jer su kvalitetna i cenovno prihvatljiva. Koštaju 320 evra + PDV.

Ovo su najprodavanija unutrašnja protivpožarna vrata u Evropi

Više detalja o Hörmann unutrašnjim vratima i cenama potražite na sajtu www.hormann.rs.

Pratite Hörmann i na društvenim mrežama Instagram i Facebook kako biste prvi saznali za najnovije akcije.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *