Enterijeri

Uređenje potkrovlja: tri luksuzna rešenja

Uređenje potkrovlja veliki je izazov za arhitekte. Veliki svetli prostor, kosine i otvorena krovna konstrukcija otvaraju bezbroj mogućnosti za interesantna enterijerska rešenja.

Prikazujemo vam tri različita rešenja uređenja luksuznih apartmana i analiziramo elemente sa kojima su postignuti ovi neverovatni izgledi.

Krećemo!

Potkrovlje 1.

Visoki plafon, grvene grede i beli zidovi su najupečatljivije karakteristike ovoga luksuznog stana u potkrovlju. Visina potkrovlja dopušta da se u dnevnoj sobi, uz policu za knjige, ugradi galerija na koju je smešten radni prostor vlasnika.

Krovni prozori unose veliku količinu prirodne svetlosti sa kojom prostor deluje osunčano i prijatno. Bela boja sa pojedinim šarenim detaljima kao što su fotelje ili tapeta u dečijoj sobi doprinose intersantnom i luksuznom izgledu ovoga potkrovlja.

Potkrovlje 2.

Jednostavnost bez suvišnih detalja je najbolji način da se opišu karakteristije ovog potkrovlja. Kuhinja je izvedena sa potpuno ugrađenim električnim elementima i jednostavnim furniranim frontovima oštrih linija. Beli zidovi bez detalja i nameštaj jednostavnih formi čije ovaj prostor modernim.

Potkrovlje 3.

Ovaj apartman poseduje centralno postavljen kamin, drvene grede prirodne boje i belu boju zidova. Jedna od prednosti potkrovlja jeste mogućnost naknadnog instaliranja kaminskog dimnjaka na mesto koje vi želite. Ovo nije moguće na ostalim etažama iznad kojih postoje apartmani drugih vlasnika.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *