Opremanje

Uštedite do 30%: Kvalitetna Hörmann garažna i ulazna vrata po akcijskim cenama

Od 1. marta do 31. decembra Hörmannova garažna i kućna vrata možete kupiti po sniženim cenama.

Pored baštenskih radova, mnogi vlasnici kuća se u proleće i na jesen bave spoljnim izgledom kuće. Garažna i ulazna vrata su možda i najvažniji detalji na fasadi pa ukoliko se ona promene, značajno se doprinosi vizuelnom utisku kuće. Sad je pravo vreme da ih zamenite jer je vodeći evropski proizvođač garažnih i kućnih vrata Hörmann od 1. marta do 31. decembra ponudio kvalitetna garažna i kućna vrata po akcijskim cenama.

EuropaPromotion-2016---Flajer-12

Hörmann nudi garažna vrata RenoMatic Light 2016 u četiri ekskluzivne boje bez motora, na ručni pogon, po ceni počev od 630 evra sa uračunatim PDV-om. Ukoliko želite komfor u upravljanju vratima, Hörmann ima u ponudi i garažna vrata sa motorom ProLift 700 i uračunatim PDV-om po ceni počev od 720 evra. Akcijska važi i za vrata za duple garaže po ceni od 1.160 evra sa motorom ProLift 700 i uračunatim PDV-om. U paketu sa motorom nalaze se i dva lepo dizajnirana daljinska upravljača sa priveskom za ključeve.

EuropaPromotion-2016---Flajer-2

Dobra protiv provalnika

Uz garažna vrata su ponuđena i kućna vrata RenoDoor Plus 2016 po akcijskoj ceni počev od 1.330 evra sa uračunatim PDV-om. Kućna vrata možete birati u četiri boje a odlikuju se visokom toplotnom izolacijom sa U-vrednošću od 0,98 W/(m2K).

EuropaPromotion-2016---Flajer-22

Vlasnici stanova mogu da pronađu ulazna vrata RenoDoor 2016 u 6 boja po sniženim cenama – počev od 780 evra sa uračunatim PDV-om.

I jedan i drugi model vrata se prodaju po istoj ceni nezavisno od toga u kojoj dimenziji se isporučuju. Širine vrata se kreću od 875 do 1.250 mm, dok se visine kreću od 1.875 do 2.250 mm. Sa višestrukim zabravljivanjem za protivprovalnu zaštitu su ova vrata odličan izbor za vlasnike kuća i stanova.

Više informacija o akciji možete pronaći na sajtu kompanije Hörmann.

Saznajte i kako možete da omogućite lakše stanovanje onima koji otežano hodaju:

Stanovanje bez prepreka: Novi Hörmannov motor PortaMatic za unutrašnja vrata

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *