Opremanje

VELUX krovni prozori s ThermoTechnology izolacionim sistemom

VELUX krovni prozori nedavno lansirane Nove generacije su energetski optimizovani prozori sa gornjim ili donjim upravljanjem i održavaju vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim.

Zahvaljujući novom ThermoTechnology izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, prozori iz Standard Plus i Premium kategorije karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozori sa gornjim upravljanjem su pogodni za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite nameštaj ispod i da još uvek komforno otvarate prozor. Donje upravljanje, sa pocinkovanom, ergonomski oblikovanom ručkom u donjem delu, pogodno je za prostorije sa visokim parapetnim zidom.

velux-themrotechnology-1

Koristi manje energije

Novi napredni ThermoTechnology izolacioni sistem pretvara vaš krovni prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za dodatnu nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom toplim.

velux-themrotechnology-2

Sigurnosno staklo za dodatni mir

Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovih krovnih prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Idealno je kada želite dodatnu sigurnost i mir.

velux-themrotechnology-3 velux-themrotechnology-4 velux-themrotechnology-5

Pogledajte više o VELUX krovnim prozorima Nove generacije na www.velux.rs ili na www.facebook.com/VELUX.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. nina

    mozete se raspitati i o uslovima kredita za nabavku alu ili pvc stolarije, to je jedna od boljih investicija za vas dom

  2. Sasa

    Odlicni prozori, dobro dihtuju imaju dobru toplotnu i zvucnu izolaciju.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *