Opremanje

Verbatim predstavio novu LED rasvetu: PAR16 GU10

Verbatim je predstavio profesionalnu seriju sijalica PAR16 LED10 nudeći nivo osvetljenja od 660 lumena – gotovo dvostruko više od standardne 50-vatne halogenske reflektorske sijalice.

Koristeći tehnologiju koju je razvila kompanija Mitsubishi Chemical Corporation (MCC), ove LED sijalice vrhunskih performansi postižu bolje termalno hlađenje zahvaljujući naprednom integrisanom hladnjaku sofisticiranog dizajna. Zajedno sa poboljšanim strujanjem vazduha i najnovijim čipovima koji se koriste u njihovoj izradi, sijalicama se na taj način omogućuje duži rad bez pregrevanja, a samim tim i duži životni vek koji iznosi i do 40 000 sati.

Verbatim-LED-nova-2

Verbatimova najnovija serija LED sijalica GU10 koristi dijamantima izrezanu optiku sa jednim žarištem koja omogućuje raspršivanje svetlosti na kontrolisani način, uz izbegavanje odbljesaka, zalutalog svetla i naglašenih tačaka od kojih pate mnogi konkurentski proizvodi. Sijalice su naročito prikladne za korišćenje u instalacijama na visokim tavanicama u maloprodajnim objektima ili ugostiteljskim objektima. Sa uglom zraka od 35°, sijalice fokusiraju svetlost tamo gde je to potrebno, uz minimalno rasipanje. Kompaktno kućište sijalica PAR16 (50 milimetara u promeru, 56 milimetara po visini) omogućava jednostavnu ugradnju i lako uklapanje u postojeće instalacije.

Uz 25% veću efikasnost u odnosu na prethodne Verbatimove PAR16 GU10 LED sijalice (koje nose energetsku oznaku A+), novi modeli nude isplativu zamenu za halogenske sijalice. Ove nove sijalice nude sve štedljive prednosti LED-a uz visok nivo osvetljenosti, kontrolu zraka i performanse kroz celi životni vek.

Verbatimove nove sijalice PAR16 GU10 podižu standard kada je reč o svetlini i kvalitetu svetlosti. Velik broj opcija će omogućiti inženjerima da odluče koju od novih sijalica nabaviti – kaže Jeanine Chrobak, Business Commercial Manager LED za regiju EUMEA u kompaniji Verbatim.

Serija od ukupno četiri PAR16 GU10 reflektora snage 8,5W nudi različite kombinacije vrednosti lumena i temperature boja, uz vrlo visoku efikasnost. Dajući između 590 i 660 lumena, sijalice isporučuju svetlosni intenzitet od 1180 do 1340 kandela na temperaturi boje između 2700K i 4000K. Tri sijalice nude i visokokvalitetno prigušivanje kako bi omogućile stvaranje različitih svetlosnih intenziteta i atmosfere u sobama. Četvrta sijalica u seriji je alternativa u profesionalnim primenama, u kojima je ne-prigušiva opcija bolje rešenje, bez da se žrtvuju pouzdanost i dugi životni vek – Verbatim predviđa visoku potražnju za ovim proizvodom.

Dodatno, serija od četiri –vatna PAR16 GU10 reflektora daje svetlinu između 400 i 450 lumena (ekvivalentno 60-vatnim ili jačim halogenskim sijalicama). Ove LED sijalice daju svetlosni intenzitet između 1000 i 1170 kandela pri temperaturama boja od 2700K do 4000K i time nude bolju kompatibilnost sa kontrolerima za prigušivanje.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *