Opremanje

Euroluce: Nove efikasnije OLED sijalice i GaN LED rasveta

Verbatim će na sajmu Euroluce 2013 na štandu B38 u paviljonu 15 predstaviti značajan tehnološki napredak u OLED sijalicama i LED sijalicama na bazi galijum-nitrida (GaN) koje nude nenadmašnu energetsku efikasnost i osvetljenost.

Na sajmu će biti prikazane Verbatimove LED sijalice koje prve na svetu koriste tehnologiju sa galijum-nitridom (GaN) kompanije Mitsubishi Chemical. GaN LED sijalice proizvode bar pet puta veću osvetljenost od klasičnih LED sijalica, što omogućava izradu puno manjih svetlosnih instalacija. Specijalisti za rasvetu na ovaj način će dobiti još veću dizajnersku slobodu.

GaNGaNpicturePosetioci Verbatimovog štanda će biti u mogućnosti da vide i najnoviju seriju VELVE, koja nudi trenutno najnapredniju tehnologiju prigušivih OLED sijalica podesive boje. Verbatimovi najnoviji VELVE moduli, malih dimenzija i mase, proizvode svetlo bez odsjaja jačine do 2.000 cd/m2 – dvostruko svetlije u odnosu na prethodnu generaciju. Nova generacija Verbatimovih OLED panela postiže svetlosnu efikasnost od 51,6 lm/W odnosno 70%više.

Kompanija će predstaviti i novu seriju prigušivih Classic A LED sijalica za profesionalnu upotrebu. Dostupne u jačini od 7,5 W ili 10,5 W, ove sijalice menjaju klasične sijalice od 40 W odnosno 60 W, nude široki ugao zraka (veći od 220°) i toplo belo svetlo temperature 2.700 K. Verbatim-OLED-nextgenClassic A E27 sijalice snage 7,5 W odgovara specifikaciji IP65 i prikladna je za spoljnu upotrebu gde god je potrebna primena vodootpornih LED sijalica.

Verbatim će takođe predstaviti svetlosne instalacije koje dopunjuju visokokvalitetne i pouzdane LED sijalice iz kompanijske ponude. Nova serija koja se savršeno uklapa uz Verbatimove PAR16 GU10 sijalice dostupna je u pakovanjima koja se sastoje od belog ili aluminijskog prstena, igle za pričvršćivanje, GU10 ležišta i kutije za električnu instalaciju. Instalacije su dostupne u dve IP specifikacije: verzija sa specifikacijom IP23 je prikladan za opštu upotrebu, dok verzija sa specifikacijom IP44 nudi bolju otpornost na vodu, što je čini idealnom za upotrebu u kupatilima i drugim prostorijama sa većim nivoom vlage.

Verbatim-ClassicA-LED-lampRanije ove godine, Verbatim je objavio da očekuje značajan rast prihoda od prodaje LED proizvoda tokom sledećih nekoliko godina.
“Verbatim je 40 godina prvi među inovatorima u čuvanju podataka. Koristimo prednosti našeg iskustva u izdavanju na tržište visokotehnoloških proizvoda u velikim količinama, kao i ekspertizu kompanije Mitsubishi Chemical u rasvetnoj tehnologiji kako bismo proširili našu ponudu LED proizvoda i povećali udeo na tržištu,” kaže Jeanine Chrobak-Kando, Business Development Manager za LED za regiju EUMEA u kompaniji Verbatim.

Dodaje: “Radujemo se što ćemo predstaviti uzbudljive novosti na sajmu Euroluce i upoznati javnost sa najnovijim LED i OLED proizvodima. Na naše LED uređaje uvek se možete osloniti kad su u pitanju visoke performanse, pouzdanost i kvaliteta.”

 

 

 

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *