Opremanje

WC šolja i umivaonik u jednom elementu

Tehnologija ponovnog korišćenja vode implementirana u W+W sistemu kompanije Roca.

Umivaonik i WC su dva osnovna i karakteristična elementa svakog kupatila. Posebno u malim kupatilima, ova dva elementa su često smeštena vrlo blizu jedan drugom i na istom zidu. Sami po sebi, svaki od njih može da bude vrlo lep predmet ali kada su postavljeni u neposrednoj blizini, njihova različita estetika može da ima drugačiji efekat (jedan je visok, drugi nizak, jedan je dublji od drugog, različitih su oblika, itd.).

Projekat W+W nudi novu vrstu rešenja koje rešava problem spajanjem funkcija umivaonika i WC-a u jednom elementu  Novi predmet za kupatila:  jedinstven,  prepoznatljiv i potpuno originalan u svojoj sintezi dizajna i elegancije oblika. Za stambeni prostor, kancelariju, javne zgrade i javne prostore.

Ovaj sistem zasnovan je na tehnologiji ponovnog korišćenja vode, pa će se sva voda iz umivaonika koristiti za ispiranje WC šolje.

Dizajneri su Gabriele i Oscar Buratti za Roca Lab.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

 1. Kupaonski proizvodi

  Mala ispravka: proizvodjac je spanska kompanija Roca. Ovo je jako inovativno resenje jer stedi vodu i smanjuje buku i emisiju CO2. Dizajneri su Gabriele i Oscar Buratti za Roca Lab.
  Pozdrav,
  Oliver

 2. dejan

  koliko kosta ovaj proizvod?

 3. Marina

  Koliko kosta ovaj umivaonik sa wc soljom? Unapred hvala.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *