Promo

Webinar: VELUX rešenja za ravne krovove

Prozori za ravan krov sa kupolom, sa zakrivljenim ili ravnim staklom, za izlaz na ravan krov, prozori i sistemi za odimljavanje – jeste li čuli za navedene proizvode za ravne krovove, još sa različitim staklima i specifikacijama? Odabir pravog prozora, dimenzija i prateće opreme za ravan krov ne mora da bude težak zadatak.

Trendovi u arhitekturi se menjaju, tako da u poslednjih par decenija svedočimo tome da se gradi veliki broj zgrada sa ravnim krovovima. Šta kada klijenti požele podjednak komfor, kao i oni koji stanuju u zgradama ili kućama sa kosim krovovima?

Kako ne biste zapostavili i takve klijente, kompanija VELUX dizajnirala je posebne proizvode za ravne krovove, koji će na podjednako dobar način, omogućiti očekivani svež vazduh, dovoljno dnevne svetlosti, kao i energetsku uštedu. Ove proizvodi, kao i za kose krovove, odlikuje visok kvalitet i dugotrajnost.

VELUX proizvodi za ravne krovove omogućavaju svež vazduh, dovoljno dnevne svetlosti, kao i energetsku uštedu.

Za sve vas koji biste želeli da se upoznate sa njima, stručnjaci iz kompanije VELUX su pripremili webinar sa prezentacijom ovih proizvoda i njihove prateće opreme. Na webinaru ćete saznati detalje i specifikacije svakog proizvoda, kao i dodatne opreme u vidu daljinskog upravljanja i spoljašnjih i unutrašnjih roletni. Takođe, predstaviće vam stručnu i tehničku podršku, alate i VELUX Klub majstora, koji su prošli stručnu obuku. Imaćete priliku da vidite i primere iz prakse, kao i uporedne analize prostora sa i bez VELUX prozora za ravne krovove.

Ukoliko ste već projektovali objekte sa VELUX rešenjima, možete ih prijaviti i na VELUX Bringing light to life (linkovati ka https://bll.velux.com/en/ ) internacionalnu nagradu. Na kraju webinara biće reči i o tome.

Termin

Webinar će se održati u četvrtak 17.12.2020. od 14 do 14.45 časova, a prezentaciju će voditi i na vaša pitanja odgovarati Stevan Ćulibrk, kao predstavnik VELUX Project supporta.

Kako se prijaviti

Webinar će se održati na srpskom jeziku,  a moćićete da ga pratite putem Teams web platforme ili aplikacije.

Prijavite se na webinar ovde i dobićete putem e- maila dalja uputstva za učešće.

Svi ste dobrodošli!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *