Promo

Semmelrock Show Garden: U potrazi za inspiracijom u pejzažnom uređenju

Lider u proizvodima za popločavanje, kompanija Semmelrock Stein+Design, otvorila je u Ogulinu Show Garden kao izložbeni prostor za inspiraciju.

Ideja izgradnje ovog parka jeste da okupi arhitekte da „ukradu ideju“, podopolagače da nauče kako se kvalitetno i adekvatno radi, a investitore da pronađu inspiraciju za buduće projekte i da znaju kako će to na kraju izgledati.

semmelrock-show-garden-2

U izložbenom vrtu površine 3.000 m2 prikazano je preko 60 proizvoda kao i ideje za trgove, staze, trotoare, platoe, klupe, zidove, stepenike i odlične kombinacije proizvoda koji su naizgled nespojivi. Dobro uklopljeni i izbalansirani zelenim površinama daju potpuni utisak.

Ideje koje ponesete nakon posete ovog vrta, dugo će vas inspirisati.

– kaže pejzažni arhitekta Gordana Andrić.

 

Vrhunski izgled potiče od neprikosnovene proizvodnje koju takođe možete pogledati i onda se potpuno zaljubiti u Semmelrock proizvode.

semmelrock-vrt-1

Arhitekte će uživati prilikom posete vrtu jer će saznati da je moguće ostvariti sve njihove zahteve od dimenzija samih ploča, preko nosivosti, pa sve do boja habajućeg sloja. Moguće je izabrati različite finišere (kvarcna i granitna zrna), colorflow površine, fino prane površine, rustik kocke, klinker kocke i druge zahteve kojima se uvek izlazi u susret.

semmelrock-show-garden-1

Tradicija je da svaki prodavac ovih materijala ima mini-park koji je uvek „živ“. Staze menjaju oblik i uvek se dopunjavaju novim prozvodima u skladu s trendovima.

Ono što kompaniju Semmelrock Stein+Design čini drugačijom jeste dokaz o kvalitetu u saradnji sa institutima, gde su rađena ispitivanja i po LEED sertifikatima i imaju odlične rezultate.

Više informacija o proizvodima Semmelrock Stein+Design i Show Gardenu pronađite ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *