Foto: Tarkett
Promo

Tarkett – izbor broj jedan za investitore – garancija kvaliteta i stila

Sistem saradnje „ključ u ruke” koju Tarkett nudi dodatno olakšava investitorima proces izgradnje i opremanja.

U savremenom svetu nekretnina, gde se sve više pažnje posvećuje detaljima i kvalitetu, izbor pravih materijala i partnera za gradnju igra ključnu ulogu. Tarkett, vodeći globalni proizvođač podnih obloga, izdvaja se svojim parketima visokog kvaliteta i sistemom saradnje „ključ u ruke”, što ga čini izborom broj jedan za mnoge investitore koji teže vrhunskom kvalitetu i estetici.

Jedan od onih koji su prepoznali vrednost dugoročne saradnje sa Tarkettom je Boris Dimitrijević, direktor kompanije ZOP Inženjering. Kroz deceniju saradnje, Tarkett je postao njihov stalni izbor za parket, zahvaljujući izuzetnom odnosu cene i kvaliteta te preciznosti u ispunjavanju rokova isporuke.

Tarkett je naš izbor u najvećem broju slučajeva kada biramo dobavljača podnih obloga, pre svega parketa, iz dva osnovna razloga. Jedan je: što uvek dostignemo optimum cene i kvaliteta, a drugi je: rokovi isporuke su uvek onako kako treba da budu, tačni.– objašnjava Dimitrijević.

Pogledajte video intervju:

 

Njihova saradnja obuhvata mnoge projekte, od manjih objekata do velikih stambeno-poslovnih kompleksa i hotela, gde Tarkettovi stručnjaci uvek pokazuju spremnost za kompromise kako bi se osiguralo da svaki projekat bude realizovan kvalitetno i efikasno.

Tarkett parket – Kvalitet koji kupuje mir

Kvalitet Tarkett parketa se ne ogleda samo u trajnosti, već i u estetici koja zadovoljava i najzahtevnije ukuse. Bogatstvo dizajna i tekstura omogućava da se svaki prostor pretvori u mesto sofisticiranosti i stila, čime se podiže ukupna vrednost nekretnine. Uz široku paletu, Tarkett nudi rešenja koja se savršeno uklapaju u različite arhitektonske i dizajnerske koncepte, čime se omogućava maksimalna prilagodljivost projektima svih obima.

Foto: Tarkett

Zaokruženo podno rešenje – „ključ u ruke”

Sistem saradnje „ključ u ruke” koju Tarkett nudi dodatno olakšava proces izgradnje i opremanja. Ova usluga obuhvata sve od početnih konsultacija, preko planiranja i odabira dizajna, do finalne instalacije i završne obrade podnih obloga. Ovakav pristup omogućava investitorima da slobodno prepuste Tarkettu da vodi brigu o svim detaljima u vezi sa podovima, osiguravajući visok kvalitet i usklađenost sa projektom, bez dodatnog stresa i komplikacija.

Za investitore, saradnja sa Tarkettom znači ne samo pristup premium proizvodima već i sigurnost u realizaciji projekta uz neprekidnu podršku. Tarkettovi stručnjaci su tu da pruže tehničku podršku, savete i rešenja prilagođena specifičnim potrebama projekta.

Foto: Tarkett

Sa Tarkettom, svaki projekat postaje priča o uspehu, a kvalitet i zadovoljstvo su zagarantovani – čemu svedoče brojni uspešni projekti i zadovoljni klijenti. Ovo čini Tarkett idealnim partnerom za sve investitore koji žele da svojim projektima obezbede najviši standard i neprikosnoven kvalitet.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *