Promo

G/STUDIO – podovi za kreativne stambene i poslovne prostore

Podovi predstavljaju važan deo uređenja enterijera. Pomažu nam da upotpunimo ambijent i uskladimo ga sa vizijom prostora koji uređujemo, stambenog ili poslovnog. Mogućnosti za uređenje su raznovrsne, od smelijih kreativnih do klasičnih dizajnerskih, od naglašavanja pojedinih delova enterjera do spajanja prostora u kompaktnu celinu.

Pitanja i nedoumice o podovima su raznovrsne: koju vrstu proizvoda odabrati, kako oceniti šta je dobar kvalitet, na koji način organizovati ugradnju i sl. Cilj je uvek isti, kreirati ambijent koji će govoriti o ličnim vrednostima ukućana koji u njemu borave ili o brendu i imidžu kompanije.

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera, G/STUDIO će biti partner u kreiranju savršenog enterijera za Vaše klijente.

G/STUDIO je maloprodajni koncept ekskluzivnih podnih obloga za one koji od enterijera žele nešto više. Namenjen je arhitektama, dizajnerima enterijera i svim ljubiteljima kreativnih stambenih i poslovnih prostora. Smešten na Novom Beogradu, u prijatnom i moderno uređenom ambijentu, G/STUDIO sa svojim stručnim prodajnim timom i pažljivo odabranom ponudom pomoći će Vam da kroz podove ispričate priču o prostoru.

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera, G/STUDIO će biti partner u kreiranju savršenog enterijera za Vaše klijente. U G/STUDIU možete računati na kompletnu podršku prodajnog tima, od predloga konkretnih proizvoda koji u estetskom i funkcionalnom smislu ispunjavaju Vaše zahteve, preko nabavke podova do njihove dostave i ugradnje po sistemu „ključ u ruke“.

Od parketa, preko laminata do tepiha

Bilo da Vas inspirišu materijali iz prirode, različite boje, teksture, oblici ili šare, u G/STUDIU ćete pronaći najširu ponudu podnih obloga vodećih svetskih proizvođača. Ukoliko želite da upotpunite prostor prirodnim materijalima tu je parket, u različitim načinima obrade dasaka i njihovim formatima. Kada želite izgled autentičnog drveta u kombinaciji sa formom i funkcionalnošću laminat je pravo rešenje. Ako Vam je interesantno spajanje delova u skladnu ili dinamičnu celinu, dizajn ploče su pravi poligon za igru i kreativnost. Kada želite da ušuškate prostor pravi izbor su podovi od tekstila. Svojom strukturom, bojama, načinima izrade i dezenima tepisi i tepisoni mogu promeniti identitet čitavog prostora, čineći ga toplim i harmoničnim.

Kontakt

G/STUDIO je tu da Vam uštedi vreme, za Vas realizuje i omogući Vašim klijentima da sa uživanjem zakorače u novi ambijent koji ste za njih osmislili.

Zakažite posetu prodavnici i pronađite podove koji će se naći u osnovi Vašeg savršenog enterijera.

www.gstudio.rs, 064 8557 655, Milutina Milankovića 1J i 1K, Novi Beograd

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *