Tarkettov parket u stanu u kompleksu Kennedy Residence; Foto: Tarkett
Promo

Tarkett tim: Savršen partner za svakog investitora i arhitektu

Arhitekte iz beogradskog studija Zabriskie od Tarketta uvek dobijaju pravovremene informacije i podršku – od ideje do realizacije i ugradnje proizvoda.

Izbor pravog partnera za opremanje prostora može biti ključan za uspeh bilo kog investicionog projekta. U ovom kontekstu. Tarkett se izdvaja na tržištu ne samo kao dobavljač visokokvalitetnih podnih obloga, pre svega parketa, već i kao pravi partner u realizaciji kompleksnih projekata.

To partnerstvo znači imati poverenja u tim koji je posvećen uspehu svakog projekta od samog početka do njegovog završetka. Tarkettov pristup “ključ u ruke” omogućava investitorima i arhitektama da se oslone na kontinuiranu podršku kroz sve faze projekta, od ideje i planiranja, preko izbora materijala, do same instalacije i finalne obrade.

Tome svedoči i Ksenija Bajagić, kreativna direktorka za dizajn enterijera kompanije “Zabriskie”.

„Što se tiče broja projekata na kojima smo ugradili parket, verovatno ne prelazi cifru od 10, jer su naši projekti velikih razmera, ali podatak da imamo preko 20.000 kvadrata ugrađenog parketa u različitim projektima i činjenica da smo Tarkettove proizvode odabrali i za našu kancelariju govori o poverenju sada i za dalje. Od Tarketta uvek dobijemo pravovremene informacije i podršku, zapravo, od ideje do realizacije i ugradnje proizvoda“.

Pogledajte ceo intervju:

Fleksibilnost Tarkett podnih rešenja omogućava arhitektama i investitorima da realizuju svoje vizije bez kompromisa, uz garanciju kvaliteta i trajnosti.

Ono što izdvaja Tarkett kao partnera jeste da, bez obzira na obim i složenost zahteva, nude širok spektar podnih rešenja koja se mogu prilagoditi specifičnim potrebama svakog projekta.

Ova fleksibilnost omogućava arhitektama i investitorima da realizuju svoje vizije bez kompromisa, uz garanciju kvaliteta i trajnosti.

Stručni timovi Tarketta su tu da pruže tehničku podršku, savete i rešenja, osiguravajući da svaki aspekt projekta bude pažljivo planiran i realizovan sa najvećom preciznošću.

Tarkettov parket u stanu u kompleksu Kennedy Residence; Foto: Tarkett

Zašto baš Tarkett parket?

Kada investitori i arhitekte biraju Tarkett parket, biraju i partnera koji razume njihove potrebe i koji je spreman da podrži realizaciju njihovih ideja u svakom koraku. To je partnerstvo koje garantuje, ne samo isporuku visokokvalitetnih podova, već i uspeh projekta u celini.

Pored tehničke izvrsnosti, Tarkett stavlja veliki naglasak na održivost i ekološku odgovornost, koristeći materijale koji su ekološki prihvatljivi i promovišu zdrave životne i radne uslove. Tarkettovi proizvodi ne samo da zadovoljavaju visoke estetske standarde već i podupiru ekološke principe, što ih čini idealnim izborom za projekte koji teže ka održivosti i zaštiti okoline.

Jedna od ključnih prednosti Tarkett parketa je izuzetna trajnost i otpornost na habanje. Kvalitetni materijali i precizna izrada garantuju dugotrajan performans, čime se obezbeđuje da prostor zadrži svoj estetski izgled i funkcionalnost tokom godina.

Kvalitetni materijali i precizna izrada garantuju dugotrajan performans Tarkett parketa; Foto: Tarkett

Bez obzira da li se radi o klasičnom ili modernom dizajnu, Tarkett nudi neograničene mogućnosti za kreativno izražavanje.

Širok spektar dezena, boja i tekstura omogućava korisnicima da pronađu podnu oblogu koja se savršeno uklapa u njihov prostor i stil uređenja.

Bez obzira da li se radi o klasičnom ili modernom dizajnu, Tarkett nudi neograničene mogućnosti za kreativno izražavanje.

Tarkett parket – kvalitet koji kupuje mir.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *