Promo

Wellness market: Novi koncepti relaksacije i mira

Sve veća potražnja za inovacijama u oblasti wellness-a, uslovila je stručnjake da koristeći tradicionalna saznanja i terapije, stvaraju nove koncepte relaksacije i mira.

Te inovacije bilo da se odnose na segment kućnog/privatnog ili komercijalnog, uvek je neophodno da se izabere pravi proizvođač, sa najnovijim proizvodima, koji je sposoban da prilagodi svaki od proizvoda odgovarajućem prostoru.

Što se tiče domena kućnog wellness-a, prednost je u tome što nećete morati da trošite vreme i novac za odlaske u javne wellness centre, već ćete uživati sa svojim prijateljima i porodicom u privatnosti vašeg doma. Bilo da je u pitanju sauna, parno kupatilo, hidromasažna kada ili bazen, kao i wellness tuš, sve je vrlo prilagodljivo sa prostornog aspekta.

 
Kada je u pitanju profesionalni wellness, neophodno je naći proizvođača koji može da odgovori  i najzahtevnijim klijentima. Planiranje, idejna i projektna rešenja su samo jedna od stvari koje bi trebalo da očekujete od proizvođača. S obzirom na širok dijapazon stvari koji je u ponudi danas (razne saune, tople klupe i tepidarijumi, kneipp klupe i staze, ledene sobe, hladni bazeni, sobe za plutanje itd.), iste zahtevaju kvalitetnu izradu, kako bi njihova funkcionalnost bila na najvišem mogućem nivou.

 
Odličan primer jednog wellness centra prestavlja Marconio Wellness Club, koji zapravo čine dva privatna wellness apartmana, koji su prilagođeni i ukomponovani tako da odgovaraju najzahtevnijim klijentima. Na ovom primeru je moguće videti rad/produkt, jednog od proizvođača, koji je ove apartmane učinio veoma posebnim i najluksuznijim u Srbiji.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *