Materijali

Ytong Uradi sam univerzalne ploče prilagođene nežnijem polu

Ako biste želele same nešto da napravite, Ytong ima dobar predlog! 

Sigurno ste bezbroj puta do sada poželele da kreativne ideje za uređenje vašeg doma pretvorite u dela, ali su vas u tome sprečavali nedostatak alata, pomoć „muške“ ruke ili pak nedostatak novca? U mesecu posebno posvećenom damama, kompanija Xella Srbija – Ytong nudi jednostavna rešenja uz koja ćete urediti enterijer baš po vašoj meri. Ytong „URADI SAM“ univerzalne ploče postale su omiljena „igračka“ za sve one koji žele da svom domu daju jedinstveni pečat i kvalitetnim i pouzdanim materijalom oplemene životni prostor.

Xellain novi jedinstveni proizvod na tržištu, namenjen je jednostavnom, brzom i povoljnom uređenju enterijera, sa kojim svako od nas može biti pravi majstor. Ytong univerzalne ploče po principu „uradi sam“, pripadnicama nežnijeg pola znatno olakšavaju uređenje doma, jer se lako obrađuju i omogućavaju jednostavno i kreativno oblikovanje po želji. Zaobljeni ili drugi nepravilni oblici sa Ytong univerzalnim pločama se lako mogu izvesti.

Ytong-univerzalne-ploce-01

Zbog male debljine, a velike površine Ytong ploče su idealne za brzu i preciznu gradnju, kao i završne radove u enterijerima objekata, pre svega kod izrada polica, šankova, kamina, oblaganja kada, tuš kabina, za zatvaranja ili obziđivanja instalacionih kanala i otvora, kao i za zaštitu vertikalne hidroizolacije. Seku se laše nego drvo, a takođe se i veoma lako lepe.

Uz pomoć jedinstvenih ploča, lakih za korišćenje i obradu, svaka dama može da bude „sama svoj majstor“ i dizajnira dom po sopstvenom ukusu praveći najrazličitije oblike i komade nameštaja.

Ytong-univerzalne-ploce-03

Tri koraka do željenog enterijera

Korak jedan – osmislite
Budite kreativne i osmislite idealan dodatak vašem životnom prostoru. Pustite da mašta radi za vas!

Korak dva – oblikujte

Univerzalne ploče seku se lakše nego drvo, pa je oblikovanje brzo i lako, a čak ni zaobljeni potezi ne predstavljaju problem.

Korak tri – postavite

Sasvim tanak sloj Ytong tankoslojnog maltera koji ima veliku pričvrsnu moć, obezbeđuje jednostavno i trajno sastavljanje. Potreban vam je samo jedan džak Ytong maltera od 5kg i malo vode, tako da vam stan ostaje čist i uredan i u toku gradnje.

I gotovo!

Univerzalne ploče možete da ofarbate u boju po želji i brzo i lako dobijete unikatne elemente vašeg enterijera. Nekada su ideje najskuplje! Budite kreativne i uz minimalna ulaganja uredite dom po sopstvenoj meri.

Ytong-univerzalne-ploce-02

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *