Banke i krediti

Za 5 dana do stana: novi koncept kupovine stanova

Svi kupci nekretnina će u okviru ove akcije koja traje od 18. do 22. juna na Beogradskom sajmu u hali 4 moći brže i jeftinije dođu do željene nekretnine, jer će u tom periodu imati priliku da kupovinom stana uštede do 5% njegove vrednosti, a da dugoročno imaju nižu kamatnu stopu.

Zahvaljujući Klasteru nekretnine sve strane koje učestvuju u prometu nekretnina će se tokom trajanja ove akcije odreći dela svoje zarade kako bi kupci na povoljniji način došli do stana. Na njihovom sajtu možete pogledati ponudu sa više od 3.000 stanova, izabrati stan koji vam odgovara, kao i pronaći visinu popusta za svaku nekretninu pojedinačno. Nakon izbora stana, obratite se agenciji koja ga prodaje za sve dodatne informacije o njemu. Tokom trajanja akcije agencije za promet nekretnina, članice Klastera, su dale su popust kupcima na svoje usluge, tako da od kupca naplaćuju proviziju u iznosu od 2 %. Ovim se smanjuje ukupni trošak koji kupac mora da plati prilikom kupovine stana.

Organizatori naglašavaju da popusti važe za sve transakcije koje su započete zaključno sa 22. junom 2012. Oni takođe uveravaju da je osim lakšeg sređivanja „papirologije“, jedan od veoma bitnih segmenata kupovine stana, potpuno sigurna kupovina, bez mogućnosti prevara, kojih smo poslednjih godina sve češće svedoci.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *