Izdvojeno

Zajedno kroz mećavu i u 2017. godini!

Svim posetiocima portala Gradnja.rs želimo srećne novogodišnje i božićne praznike!

Zar je već kraj godine? Vreme leti ali je puno toga donelo sa sobom. Portal Gradnja.rs je tokom ove godine pokrenuo svoj YouTube kanal, Adresar za firme, organizovao izbor za najlepšu zgradu u Novom Sadu ali i redovno komunicirao sa vama na svim društvenim mrežama a pogotovo na Instagramu na kojem smo zabeležili najveći rast novih korisnika.

Naš portal je u 2016. godini posetilo 1.262.296 jedinstvenih korisnika koji su zajedno pročitali  tri i po miliona stranica!

 

Portal Gradnja.rs postavio se na tržištu kao referentan izbor informacija o građevinarstvu i arhitekturi objavivši tokom 2016. godine 1.287 članaka. Zbog toga je i ove godine ostao najposećeniji portal o građevinarstvu i arhitekturi u Srbiji sa 1.262.296 korisnika3.671.540 otvorenih strana tokom 2016. godine.

Posebno smo ponosni na širenje naše redakcije pa smo tokom 2016. godine dobila dva nova stalna saradnika – istoričara umetnosti Marka Stojanovića i arhitektu Nikola Carevića profesora na brazilskom PUCRS. Tokom 2017. godine stići će nova pojačanja iz struke o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Za narednih 365 dana zacrtali smo mnoge ciljeve koje želimo da zajedno s vama ostvarimo do kraja. Zato budite s nama i tokom sledeće godine da zajedno prođeno kroz mećavu!

Srećna Nova godina!

Igor Conić
urednik portal Gradnja.rs

* Na slici, nagrađena zgrada arhitekte Lazara Kuzmanova u izboru portala Gradnja.rs za najlepši objekat u Novom Sadu u poslednjih 25 godina.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. porodica Jovanović

    Najboljem portalu iz oblasti arhitekture i gradjevinarstva, zahvaljujemo na blagovremenom izvestavanju o svim aktuelnim dogadjajima, koje smo pratili zahvaljujuci Vama! Zelimo Vam da u Novoj 2017 godini budete uspesni bar kao ove, a ako budete jos uspesniji, bice to na obostrano zadovoljstvo! Pozdrav i srecno! 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *