Novi objekti

Zgrada Ksenija: Novi biser Porto Montenegra

Kompanija Adriatic Marinas podnela je Ministarstvu održivog razvoja i turizma zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju šestog stambeno-komercijalnog objekta – Ksenija. Njena gradnja počeće tokom jeseni neposredno uz tivatsku gradsku rivu Pine.

Zgrada koju je dizajnirao londonski studio Reardon Smith Architects i firma MHZ iz Pariza, imaće 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, privatni bazen i teretanu za vlasnike stanova, te centralno dvorište sa kafeima i trgovinama. Predviđeno je da izgradnja Ksenije bude završena do leta 2015. godine, a gradiće je austrijska firma Strabag.

ksenija-portomontonegro-1

– S obzirom na to da je zgrada tek ponuđena tržištu, izuzetno smo zadovoljni interesovanjem za rezidencijalne objekte. Već je deset stanova rezervisano. Interesantno je da veliko interesovanje za „Kseniju“ vlada na tržištu Tajvana i Kine – istakao je Danilo Kalezić, PR „Porto Montenegra“.

ksenija-portomontonegro-2

Cene stanova u „Kseniji“ su između 350.000 do čak 2,2 miliona evra. U menadžmentu tivatske marine kažu da je većina budućih vlasnika s Dalekog istoka.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *