Rasveta

Baš nam se Puno sviđa! 3D štampana lampa u obliku pesnice

Osim što može da bude stona lampa, Puno se može montirati i na zid.

Austrijski dizajn studio Das happy medium predstavio je svoj novi proizvod pod nazivom Puno koji pored toga što je fleksibilan i krajnje neobičnog dizajna, specifičan i po tome što je proizveden metodom 3D štampe. Ova lampa osmišljena je u formi pesnice koja drži fluoroscentno beli štap koji odaje svetlost.

Puno nam se sviđa! A vama?

Ova neobična lampa isporučuje se i u paru kao leva i desna pesnica što je idealno ukoliko želite da ih stavite na zid iznad kreveta ili na noćnim stočićima.

 

Naziv Puno potiče od španske reči puño što znači pesnica, piše Designboom.

Das happy medium želeo je da ovakvom formom lampe ukaže na „gracioznost kojom lampa, odnosno pesnica, ukazuje da je voljna da zapali prostoriju.“

Lampu Puno proizveli su po najvišim standardima stručnjaci iz oblasti 3D štampe. Finalna obrada lampe izvršena je u studiju Das happy medium u Beču.

Lampa je dostupna u beloj i crnoj boji i sa mogućnošću izbora dužine svetiljke od 30 do 50 centimetara. Ukoliko biste želeli ove lampe na svojim noćnim stočićima ili na zidu sa strana kreveta, možete ih dobiti i u paru, kao levu i desnu pesnicu.

Jedino se treba navići na ruku koja viri iz vašeg zida ili iz stola

Korisni članci na portalu Gradnja.rs:

Firme iz kategorije Rasveta:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *