Nameštaj i oprema

Bentley u spavaćoj sobi: Nameštaj inspirisan automobilima

Bentley Home lansirao je kolekciju nameštaja u saradnji s Club House Italia, namenjenu luksuznim stanovima.

Za izgled Bentley Home najnovije kolekcije namještaja zaslužan je italijanski arhitekt i dizajner Carlo Colombo, čije ime stoji iza stotinu projekata u saradnji s vodećim dizajnerskim kompanijama kao što su Antonio Lupi, Arflex, Artemide, Cappellini, EMU, Flou, Fusital, Paola Lenti, Levi’s, Moroso, Nube, Oluce, Poliform, Zanotta i mnoge druge.

Nameštaj sadrži dozu britanske elegancije i britanskog vozačkog duha. Inače, Bantley je kompanija poznata po inženjerskoj stručnosti koju sada odražava i na nameštaj koji uključuje ormane, trpezarije, stoliće, krevete i sedeće garniture. Velika pažnja posvećena je detaljima, vrhunskoj izradi i odabiru materijala kao što su metal, furnir, koža i staklo. Rezultat je visoki standard koji odražava Bentleyjevu profinjenost, prestiž i luksuz unutar suvremenih domova.

bentleyfurniturecarlocolombo1 bentleyfurniturecarlocolombo3 bentleyfurniturecarlocolombo4-950x534 bentleyfurniturecarlocolombo5

Ovo nije slučaj da je jedna poznata automobilska kompanija počne da proizvodi nameštaj. Pogledajte kako to radi Mercedes-Benz.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *