Vebinar će biti održan u sredu, 29. aprila, u 17:30h. Prijava obavezna
Dešavanja

Besplatan vebinar: Upravljanje gradilištima na daljinu

Bojan Petković iz kompanije PlanRadar predstaviće mogućnosti digitalizacije u građevinskom sektoru pomoću kojih je moguće pratiti dešavanja na gradilištu i od kuće. Vebinar će biti održan u sredu, 29. aprila, u 17:30. Da biste rezervisali svoje učešće, potrebno je da popunite formular.

Celokupna građevinska industrija primorana je da se suoči sa ograničenjima na najvažnijem mestu, a to je gradilište. Propisane zdravstvene bezbednosne mere podrazumevaju socijalnu distancu i što manje kretanja, što stvara veliki pritisak na izvođače radova, investitore i sve ostale u građevinskom lancu. Preporučene mere mogu da dovedu do usporavanja radova i smanjenja efikasnosti, kao i ugrožavanja vremenskih rokova realizacije projekata.

Savremeni alati za digitalizaciju mogu ove aktivnosti znatno pojednostaviti. Sa sofisticiranim sistemom obeležavanja zadataka, istovremeno na gradilištu ne mora biti prisutan kompletan tim. Ako jedan član tima može da zabeleži nedostatke, odredi zadatke i ažurira status pomoću mobilnog uređaja, moguće je raditi zajedno nezavisno od vremena i mesta.

Besplatan vebinar

U okviru vebinara “Upravljanje gradilištima na daljinu” Bojan Petković iz kompanije PlanRadar, koja nudi softversko rešenje za digitalizaciju dokumentacije i komunikacije u građevinskoj industriji i oblasti nekretnina, predstaviće funkcionalnosti koje mogu značajno pojednostaviti strukturisanje posla na gradilištima u novonastalom radnom okruženju – radu na daljinu.

Šta ćete naučiti

Između ostalog, na vebinaru će biti predstavljene mogućnosti upravljanja aktivnostima na gradilištima na daljinu, kao i kontrola manjih timova koji se nalaze na licu mesta, a kroz digitalno upravljanje zadacima.

Biće prikazani i praktični primeri izveštaja i nadzornih ploča putem kojih se ceo tim obaveštava o stepenu izvršenih radova. Na vebinaru će biti demonstriran i prenos zabeleženih informacija celom projektnom timu, što će vam pružiti veći stepen kontrole i monitoringa.

Način prijavljivanja

Vebinar će biti održan u sredu, 29. aprila, sa početkom u 17:30h. Učešće na vebinaru je besplatno. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem ovog linka.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. Petar

    Postoji li dostupan video vebinara?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *