BIM kurs za početnike pa još besplatan; Foto: GoPillar Academy
Softver

Naučite Revit na besplatnom kursu za BIM početnike

Kurs je zgodan i za one koji već rade u popularnom programu ali žele da obnove znanje o osnovnim postavkama BIM okruženja.  

Koliko god da je srpsko tržište malo i usporeno, BIM tehnologije pronašle su put ne samo do velikih biroa već i do manjih inženjerskih firmi koji žele da unaprede kvalitet rada i projektovanja.

Građevinska industrija je u poslednih 70 godina zabeležila rast produktivnosti od svega 6 posto, dok je, na primer, taj rast u mašinstvu 760 posto, a u poljoprivrednoj industriji čak 1.510 posto. Objašenjenje za ovu poražavajuću statistiku leži u tome što je prodor digitalizacije u građevinskom sektoru praktično zanemarljiv. Kao što smo o tome pričali na konferenciji BuildUp 2019, BIM je tu da to konačno promeni!

Na ovom kursu saznaćete o osnovama BIM metodologije rada, interfejsu Revita, kao i kako se pravilno modeluju objekti.

Za razliku od klasičnog crtanja u dve dimenzije, BIM (Building Information Modeling) ne uvodi u projekat samo treću dimenziju već i dimenzije vremena, troškova, održivosti i potrošnje energije, kao i upravljanja i održavanja objekta. Zvuči komplikovano? Zapravo i nije ako se krene ispočetka.

Prijavite se na besplatan kurs do 30. juna; Foto: GoPillar Academy

BIM: krenite ispočetka

Odličan način da krenete ispočetka jeste da pohađate početnički kurs Revita koji organizuje GoPillar Academy. Ako želite da savladate BIM, na ovom kursu saznaćete o osnovama BIM metodologije rada, interfejsu popularnog Autodeskovog programa, kao i kako se pravilno modeluju objekti. Profesionalci u arhitekturi i građevinskoj industriji moći će da saznaju koja je razlika između CAD-a i BIM-a, dok će kroz praktične primere u Revitu savladati početne korake. Kurs je zgodan i za one koji već rade u Revitu ali žele da obnove znanje o osnovnim postavkama BIM okruženja.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na kurs kojem ćete moći da pristupite sa bilo kojeg uređaja. Zgodna stvar je što će vas na kraju kursa sačekati kratki test čijim rešavanjem ćete moći sami da procenite koliko ste naučili i na koji čas bi možda trebalo da se vratite i obnovite gradivo. Prijavite se besplatno do 30. juna.

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Zbunjena

    Inace kad se udje na prijavu kurs nije besplatan nego se placa 99$

  2. Igor Conić

    Uneli smo linkove sa kuponom „plataformaregalo“. Sada probajte ponovo.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *