Proverite svoja garažna vrata barem jednom godišnje
Aktuelno

Počela akcija besplatne provere sigurnosti garažnih vrata

Koliko su vaša garažna vrata sigurna? Proverite besplatno! Akcija počinje 1. juna 2020. godine.

Garažna vrata bi trebalo proveravati barem jednom godišnje, bez obzira na njihovu starost. Merenje sile pri zatvaranju vrata je važan sastavni deo godišnje kontrole jer se tokom ispitivanja može uočiti potreba za zamenom određenih delova mehanizma, pa čak i celih vrata.

Neophodno je da kontrolu izvrše stručna lica koja će prema fabričkoj ček-listi detaljno ispitati pojedinačne pozicije vrata.

Ček-listu možete preuzeti sa Hörmann stranice na Facebooku:

Jeste li razmišljali koliko su bezbedna vaša garažna vrata? Pomoću ove kontrolne liste možete proveriti da li ona ispunjavaju aktuelne sigurnosne standarde. ✅✅✅

Posted by Hörmann Serbia on Thursday, May 7, 2020

Šta podrazumevamo pod kvalitetnim garažnim vratima

Mehanizmi koji čine jedna garažna vrata bezbednim su kompleksni i ispunjavaju zahteve evropskih standarda. Tehnika torzionih opruga, na primer, štiti opruge od pucanja tako da vrata ne padaju naniže. Jednako je važan i sistem zateznih opruga koji takođe pruža bezbednost od padanja vrata tako što drži bezbedno krilo vrata u njegovoj poziciji. Kako biste bili sigurno da svi ovi mehanizmi rade ispravno, garažna vrata bi trebalo iskontrolisati. Sada je pravo vreme!

Neophodno je da kontrolu izvrše stručna lica

Prijavite se

Prijavite se za besplatno merenje sile zatvaranja postojećih garažnih vrata slanjem vaših kontakt podataka na sledeću adresu: [email protected].

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *