Sajmovi

Blogeri otkrivaju najbolje novitete sa sajma imm 2013

Protekli mesec bio je u znaku velikog sajma enterijerske opreme u Kelnu. Najveće utiske otkrivaju blogeri iz struke!

U okviru sajma imm 2013 u Kelnu održan je i panel We Are Soccial Bloggers kojeg je organizovao Holly Becker sa sajta decor8. Već nekoliko godina unazad, pažljivo se biraju stručni blogeri koji učestvuju na panelu i otkrivaju koje su to stvari ostavile najveći utisak na njih. Saznajte u sledećim redovima!

Stacey Sheppard: Najveći utisak na mene ostavila je skrivena kuhinja od Warendorfa. Ona je i osvojila nagradu za najveću inovaciju na ovom sajmu. Cela kuhinja od skoro pet metara je praktično potpuno sakrivena iza zida koji se otvara na dodir prsta. Iza paravana krije se potpuno opremljena kuhinja sa svom opremom i stalažama.

imm-Hidden-Kitchen-by-Warendorf-600-pxl

 

Lisa Smith: Jedna od najvažnijih stvari sa sajma je svakako nova generacija kuhinjskih aparata Miele generacije 6000 Pure Line. Ono što ih izdavaja od konkurencije jeste sjajna bela završina što izgleda veoma atraktivno i izlazi iz klišea. Ne privlače pažnju a pritom su efektni. Prava kombinacija!

imm-Miele-Generation-6000-series-PureLine-Appliances

 

Alexandra Williams: Dobar san je bitan činilac zdravog načina života. A šta možete poželeti bolje od ručno pravljenih madraca koji se prave od kašmira i maslinovog ulja? Grčka kompanija Candia Strom je lepkove i hemikalije potpuno zamenio prirodnim materijalima što ih čini vanserijskim na tržištu.

 

Cortney Price: Moj favorit sa ovogodišnjem imm sajma jeste frižider Liebherr SBSes 7165 koji kombinuje zamrzivač sa vinskim frižiderom. Veoma zgodna kombinacija za prostore u kojima se mnogo ne kuva.

 

imm-Liebherr-SBSes-7165

 

Carmen Chistensen: Najveći utisak na mene ostavile su staklene površine koje pravi Lechner. Ono što ih izdvaja od konkurencije jesu neobične šare i koloriti koji se odlično mogu upotrebiti u mladalačkim stanovima.

 

imm-Lechner-glass-work-surfaces

 

 

Tina Ranchandani: Teško je odabrati najbolje stvari sa imm-a i Living Kitchena ali možda bih mogla da izvodim pokretnu slavinu kompanije Blanco. Ona se može skroz oboriti i praktično spojiti sa sudoperom. Moderne kuhinje zahtevaju čiste linije u kojima ništa neće štrčati. U ovom slučaju, neće štrčati ni slavina…

imm-BLANCOATTIKA-Retractable-Faucet

 

Brandon Smith: Za mene je prirodno drvo najveći utisak sa sajma i to ono koje je predstavila kompanija Riva 1920. Velika drvena ploča od oraha ili kestena postavljena na super-moderne hromirane nogare nepravilnog oblika.

imm-Riflessi-in-Laguna-from-Riva1920

 

Michele Alfano: Najveći utisak na mene ostavio je Clouds – inovativne skulpture od trouglastih delova koje mogu zauzeti bilo koji, proivoljni, oblik. Može se postaviti na pod, može da visi sa plafona, možete pokriti prozore a materijal je pritom i odlična zvučna izolacija.

imm-kvadrat4

 

Kathy Sandler: RIMA je LED lampa koja se kontroliše preko četiri prstena koji se kližu po nosaču. Pomeranjem prstena odnosno klizača određuje se nivo osvetljenosti a moguće je napraviti i dva nezavisna izvora svetlosti. Lampu proizvodi kompanija Dreiplus i zaista je neverovatna!

 

(Freshome)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *